Της πήρε ο αέρας το καρότσι με το μωρό της - Σε σοκ η μητέρα (vid)

Κόσμος
Της πήρε ο αέρας το καρότσι με το μωρό της - Σε σοκ η μητέρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλάσματα δευτερολέπτου ο αέρας “παίρνει” το καρότσι και εκείνο ξεκινά με ταχύτητα να κατευθύνετε προς τον δρόμο

Άγιο είχε ένα μωρό, το οποίο για κλάσματα δευτερολέπτου θα ήταν στην μέση ενός δρόμου, καθώς το καρότσι στο οποίο βρισκόταν παρασύρθηκε από τον αέρα.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα (1/5) στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την “Daily Mail”. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η μητέρα του μωρού φτιάχνει κάτι στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ το καρότσι είναι τοποθετημένο δίπλα της. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ο αέρας “παίρνει” το καρότσι και εκείνο ξεκινά με ταχύτητα να κατευθύνετε προς τον δρόμο.

Η γυναίκα έντρομη προσπαθεί να το πιάσει, όμως πέφτει κάτω και τραυματίζεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκωθεί. Ευτυχώς κοντά βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος βλέποντας το περιστατικό έσπευσε να σώσει το μωρό, την ώρα που η αδερφή του έτρεξε να δει αν η μητέρα ήταν καλά.

Μιλώντας στο “FOX11” ο Ρον Νέσμαν, δήλωσε πως η μητέρα βρισκόταν σε σοκ και έκλαιγε. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε μόλις φθάσει στο πλυντήριο αυτοκινήτου με την αδελφή του, αφού σχόλασαν από την δουλειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News