ΗΠΑ: Ξεδιαλύνεται το μυστήριο με τα πτώματα επτά ανθρώπων που βρέθηκαν σε σπίτι στην Οκλαχόμα

Κόσμος
ΗΠΑ: Ξεδιαλύνεται το μυστήριο με τα πτώματα επτά ανθρώπων που βρέθηκαν σε σπίτι στην Οκλαχόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχίζει να ξεδιαλύνεται το μυστήριο γύρω από τα επτά πτώματα που εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στην κωμόπολη Ενριέτα της Οκλαχόμας, ωστόσο άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Το μυστήριο αρχίζει να ξεδιαλύνεται γύρω από τα πτώματα επτά ανθρώπων - μεταξύ των οποίων ήταν δύο αγνοούμενες έφηβες και ένας άνδρας καταδικασμένος για βιασμό - που βρέθηκαν κοντά σε ένα σπίτι στην κωμόπολη Ενριέτα της Οκλαχόμας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία παραμένουν ακόμη άγνωστες, όμως τα δύο νεαρά κορίτσια αναζητούνταν από την αστυνομία που πίστευε ότι βρίσκονταν στο σπίτι του Τζέσι ΜακΦέιντεν, 39 ετών.

Ο ΜακΦέιντεν είχε καταδικαστεί για βιασμό το 2003 και χθες Δευτέρα επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου για μια άλλη υπόθεση, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και απόπειρα σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη. Όμως δεν πήγε ποτέ στο δικαστήριο.

Τα πτώματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επισήμως. Πιστεύεται ότι μεταξύ αυτών είναι οι δύο έφηβες, ηλικίας 14 και 16 ετών, και ο ίδιος ο ΜακΦέιντεν.

«Πιστεύουμε ότι βρήκαμε όσους αναζητούσαμε σήμερα το πρωί», είπε ο σερίφης της κομητείας Οκμάλτζι, Έντι Ράις, κάνοντας λόγο για «τραγωδία».

Μια γυναίκα, η Τζάνετ Μέγιο, ανέφερε στο Facebook ότι η κόρη της και τα τρία εγγόνια της ήταν επίσης μεταξύ των θυμάτων. Η κόρη της ήταν παντρεμένη με τον ΜακΦέιντεν, τον οποίο η Μέγιο χαρακτήρισε «τέρας». «Η κόρη μου αγαπούσε τα παιδιά της και, ναι, παντρεύτηκε τον άνδρα που τα σκότωσε, αλλά παρασύρθηκε από τη γοητεία του», έγραψε στην ανάρτησή της.

Οι δύο αγνοούμενες έφηβες, η Άιβι Ουέμπστερ και η Μπρίτανι Μπρούερ, ήταν φίλες με μια από τις προγονές του ΜακΦέιντεν και είχαν πάει να περάσουν τη νύχτα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με το κανάλι Fox 23.

Ο πατέρας της μιας, ο Νέιθαν Μπρούερ, επιβεβαίωσε στο τοπικό κανάλι KOTV ότι η κόρη του είναι νεκρή. «Η Μπρίτανι ήταν πολύ εξωστρεφής», είπε, προσθέτοντας ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σύντομα στα τοπικά καλλιστεία. «Και τώρα, δεν θα το κάνει ποτέ, επειδή είναι νεκρή. Έφυγε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News