Ματωμένος γάμος: Μεθυσμένη οδηγός σκότωσε τη νύφη και τραυμάτισε τον γαμπρό

Κόσμος
Ματωμένος γάμος: Μεθυσμένη οδηγός σκότωσε τη νύφη και τραυμάτισε τον γαμπρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον σύζυγό της Άριτς Χάτσινσον, η 34χρονη Σαμάνθα Μίλερ ξεψύχησε από τα τραύματα που υπέστη στο σημείο του δυστυχήματος σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή,

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας έπαιξε σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Νότια Καρολίνα, καθώς την ώρα που αποχωρούσε από τη γαμήλια δεξίωση, μια μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω στο αμαξίδιο γκολφ που μετέφερε τον γαμπρό και τη νύφη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η νεαρή γυναίκα και να τραυματιστεί ο άνδρας της.

Λίγες ώρες αφότου αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον σύζυγό της Άριτς Χάτσινσον, η 34χρονη Σαμάνθα Μίλερ ξεψύχησε από τα τραύματα που υπέστη στο σημείο του δυστυχήματος σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή, ενώ ο άνδρας της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στον εγκέφαλο και πολλαπλά κατάγματα.

Όπως διαπιστώθηκε η μεθυσμένη οδηγός έτρεχε με διπλάσια της επιτρεπόμενης ταχύτητας, με αποτέλεσμα το αμαξίδιο του γκολφ, απ’ το οποίο κρεμόταν πινακίδα που ανέγραφε «νιόπαντροι», μόλις χτυπήθηκε από πίσω, εκτινάχθηκε σε απόσταση δεκάδων μέτρων και αναποδογύρισε αρκετές φορές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στη συγκεκριμένη περιοχή το ανώτατο όριο ταχύτητας είναι 40χλμ/ώρα, η 25χρονη οδηγός, ονόματι Τζέιμι Λι Κομορόσκι, έτρεχε με ταχύτητα σχεδόν 105 χλμ/ώρα. Η αστυνομία τη συνέλαβε και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

«Μου έδωσαν τη βέρα του Άριτς σε μια πλαστική σακούλα στο νοσοκομείο, πέντε ώρες αφότου τη φόρεσε και αντάλλαξαν τους όρκους τους. Ο Άριτς έχασε τον έρωτα της ζωής του», έγραψε η μητέρα του γαμπρού στα social media, η οποία ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της νύφης της και της νοσηλείας του γιου της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News