Σεισμό 2 Ρίχτερ προκάλεσαν οι οπαδοί της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα (vid)

Σπορ
Σεισμό 2 Ρίχτερ προκάλεσαν οι οπαδοί της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός της κλίμακας των 2 Ρίχτερ προκλήθηκε στις εξέδρες του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» κατά τους πανηγυρισμούς των φίλων της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα

Οι οπαδοί της Νάπολι ζουν και αναπνέουν για τον φετινό τίτλο της Serie A, που θα χαρίσει στην ομάδα τους το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια.

Στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (30/4) κόντρα στη Σαλερνιτάνα έστησαν πάρτι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», καθώς με νίκη θα πανηγύριζαν και μαθηματικά την κατάκτηση της κούπας. Ωστόσο, το γκολ των φιλοξενούμενων στο 85' τους υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 και θα πρέπει να περιμένουν για μια αγωνιστική ακόμα.,

Χαρακτηριστικό της τρέλας που επικρατεί στη Νάπολι, όμως, είναι το γεγονός πως στο γκολ του Ολιβέρα που είχε ανοίξει το σκορ, ο παροξυσμός από τους πανηγυρισμούς στις εξέδρες προκάλεσε σεισμό δύο βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ!

«Το κυρίαρχο στοιχείο είναι αυτό που συνδέεται με τα άλματα των φιλάθλων στις εξέδρες: είναι σαν κατά μέσο όρο, τη στιγμή ενός γκολ, ένας φίλαθλος να έκανε δύο άλματα σε ένα δευτερόλεπτο» ανέφεραν οι επιστήμονες που κατέγραψαν τον σεισμό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News