Aerosmith: "Εις το επανιδείν, δεν λέμε αντίο"

Life
Aerosmith: "Εις το επανιδείν, δεν λέμε αντίο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους - Η ανακοίνωση του ροκ συγκροτήματος

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, συγκινεί, ανασύροντας μνήμες από κομμάτια που σημάδεψαν γενιές και γενιές. Την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους ανακοίνωσαν οι Aerosmith, η θρυλική ροκ μπάντα που μετρά πάνω 50 χρόνια αξέχαστων επιτυχιών.

Το συγκρότημα, τα μέλη του οποίου διανύουν την 7η δεκαετία ζωής, έγινε ευρεώς γνωστό με τραγούδια όπως τα ''Dream On'', ''Walk This Way'' και ''I Don't Want To Miss A Thing''.

Στην ανακοίνωσή τους με την οποία έγινε γνωστή η είδηση-«βόμβα» αναφέρουν: «Εις το επανιδείν, δεν λέμε αντίο».

«Ετοιμαστείτε να έρθετε και θα ζήσετε το ωραιότερο σόου της ζωής σας» συνεχίζουν στην ανακοίνωση.

Η περιοδεία των 40 ημερών, ανά τη Βόρεια Αμερική, θα ξεκινήσει από τη Φιλαδέλφεια, στις 2 Σεπτεμβρίου, και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου του 2024, στο Μόντρεαλ, ενώ η εκδήλωση για την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα γίνει στην πατρίδα τους, τη Βοστώνη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν ανακοινώσει σταθμούς για περιοδείες στην Ευρώπη.

https://twitter.com/Aerosmith/status/1653025520060121088

«Έφτασε η ώρα» δήλωσε ο 72χρονος κιθαρίστας Τζο Πέρι στο Associated Press.

«Είναι, κατά κάποιον τρόπο, ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια μουσικής διαδρομής. Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα είμαστε υγιείς για τη δουλειά αυτή» πρόσθεσε.

«Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε μια δυνατή περιοδεία. Ήταν στο Βέγκας. Υπέροχες στιγμές» συμπλήρωσε ο μουσικός.

Την περασμένη χρονιά, η μπάντα ακύρωσε μέρος της περιοδείας του στο Λας Βέγκας, αφότου ο τραγουδοποιός και frontman Στίβεν Τάιλερ πέρασε από κέντρο αποτοξίνωσης.

Σε δήλωσή του ο 75χρονος Τάιλερ είπε: «Θα παρουσιάσουμε στους θαυμαστές μας την περιοδεία Peace Out. Να είστε εκεί, ετοιμαστείτε, θα τα δείτε όλα».

Σημειώνεται ότι το συγκρότημα σχηματίστηκε στη Μασαχουσέτη, το 1970. Έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατ. δίσκους παγκοσμίως και έχει κατακτήσει τέσσερα βραβεία Grammy.

Οι καλλιτέχνες τιμήθηκαν, ακόμη, με την είσοδό τους στο Rock & Roll Hall of Fame το 2001.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News