Θρήνος στην Αυστραλία: Έσβησε ο παρουσιαστής του Master Chef λίγο πριν την πρεμιέρα

Κόσμος
Θρήνος στην Αυστραλία: Έσβησε ο παρουσιαστής του Master Chef λίγο πριν την πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο παρουσιαστής του Master Chef λίγο πριν την πρεμιέρα, Θρήνος στην Αυστραλία για τον 46χρονο - Σοκαρισμένη η Αυστραλία τις τελευταίες ώρες, με την είδηση θανάτου ενός αγαπημένου παρουσιαστή του MasterChef, στη νεαρή ηλικία των 46 χρόνων.

Ο παρουσιαστής του MasterChef που είναι και βραβευμένος σεφ, έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή. Η οικογένειά του να βρίσκεται σε μεγάλο σοκ και πένθος.

Ο λόγος για τον Jock Zonfrillo. Εργάστηκε με παγκοσμίου φήμης σεφ σε φημισμένα εστιατόρια του κόσμου, προτού ανοίξει δικό του στην Αυστραλία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το Network 10, την ημέρα που επρόκειτο να προβληθεί η πρεμιέρα της σεζόν 2023 του MasterChef και την οικογένεια του να δηλώνει καταρρακωμένη.

 «Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους διασταυρώθηκαν με τον δρόμο του, έγιναν σύντροφοί του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του, κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στην καρδιά σας όταν θα πιείτε το επόμενο ουίσκι σας», ανέφεραν σε δηλώσεις τους.

Ο σεφ – παρουσιαστής βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στη Μελβούρνη, όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ο θάνατος του δεν θεωρείται ύποπτος.

Αυτός ήταν ο Jock Zonfrillo του MasterChef Αυστραλίας

Γεννημένος στη Γλασκώβη το 1976, άρχισε να εργάζεται σε κουζίνες στα 12 του χρόνια. Στα 15 του έγινε ένας από τους νεότερους μαθητευόμενους που εργάστηκαν ποτέ στο πολυτελές σκωτσέζικο θέρετρο The Turnberry Hotel.

Δύο χρόνια αργότερα άρχισε να εργάζεται για τον βραβευμένο με αστέρι Μισελέν Βρετανό σεφ Marco Pierre White στο διάσημο ξενοδοχείο Hyde Park. Όμως, παρά την ακμάζουσα καριέρα του, δήλωσε ότι κατά την εφηβεία του έμεινε άφραγκος, άστεγος και εθισμένος στην ηρωίνη. Έγραψε εκτενώς για τους αγώνες του με τον εθισμό στα ναρκωτικά στα απομνημονεύματά του του 2021, Last Shot.

Είπε ότι άλλαξε σελίδα με τη μετακόμισή του στην Αυστραλία το 2000 και συνέχισε να ανοίγει πολλά εστιατόρια. Το πιο επιτυχημένο του, το βραβευμένο εστιατόριο Orana της Αδελαΐδας να ανοίγει το 2013. Βέβαια, έκλεισε το 2020 με χρέη εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2019, ανακοινώθηκε ως μέρος μιας ολοκαίνουριας σύνθεσης παρουσιαστών για το MasterChef Australia.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News