Έκαναν τατουάζ στα ανήλικα παιδιά τους και μετά αφαίρεσαν το δέρμα

Κόσμος
Έκαναν τατουάζ στα ανήλικα παιδιά τους και μετά αφαίρεσαν το δέρμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι του 5χρονου και στον ώμο του 9χρονου, είπε η Αστυνομία

Μία μητέρα και ένας πατριος από το Τέξας συνελήφθησαν τη Δευτέρα επειδή έδεσαν τα δύο μικρά παιδιά τους και τους έκαναν τατουάζ. Όταν όμως έγινε καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, «έκοψαν» το δέρμα τους σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν το μελάνι.

Η μητέρα Μέγκαν και ο πατριός, Γκούνερ Φαρ, φέρεται να έδεσαν τα παιδιά τους – ηλικίας 5 και 9 ετών – με σχοινί, κάλυψαν το στόμα τους με ταινία και τους κάλυψαν τα μάτια με ένα πανάκι καθώς πίεζαν τη βελόνα του τατουάζ στο δέρμα τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι του 5χρονου και στον ώμο του 9χρονου, είπε η Αστυνομία.

Μόλις ενεπλάκησαν οι Υπηρεσίες Παιδικής Προστασίας (CPS), η Μέγκαν, 27 ετών και ο Γκάνερ Φαρ, 23 ετών, φέρεται να έκοψαν, να έξυσαν και να έτριψαν το δέρμα των παιδιών με χυμό λεμονιού για να προσπαθήσουν να σβήσουν τα τατουάζ, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

«Υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί στο παιδί στη συγκεκριμένη θέση του τατουάζ και φάνηκε ότι η σάρκα αφαιρέθηκε από το σώμα και αυτό συνέβη τη στιγμή που η CPS ενεπλάκη στους ισχυρισμούς για κακοποίηση παιδιών» αναφέρθηκε από την Αστυνομία.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή μητέρα τους είχαν εντοπίσει το μελάνι και ρώτησαν την μητέρα τους γι’ αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο η Μέγκαν Φαρ γέλασε και έφυγε, είπε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες που ξεκίνησαν την έρευνα και ειδοποίησαν την αστυνομία στις 17 Απριλίου.

Την επόμενη μέρα, η CPS απομάκρυνε από το σπίτι τους τον 9χρονο και 5χρονο, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέλφια τους και τα δύο τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία πήρε συνέντευξη από τα παιδιά σχετικά με την… κακοποίηση και ανέκτησε ένα κιτ τατουάζ κατά τη διάρκεια της έρευνάς της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News