Τέξας: Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Κόσμος
Τέξας: Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μικρότερο θύμα των πυροβολισμών ήταν 8 ετών και δύο γυναίκες-θύματα εντοπίστηκαν στην κρεβατοκάμαρα ξαπλωμένες πάνω σε δύο επιζώντα παιδιά, δήλωσαν οι αρχές

Πέντε άνθρωποι έπεσαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν σε σπίτι από ύποπτο οπλισμένο με καραμπίνα τύπου AR-15 στο Τέξας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:31 μ.μ. τοπική ώρα, όταν αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζακίντο έλαβαν κλήση για παρενόχληση στο Κλίβελαντ του Τέξας - μια μικρή πόλη που βρίσκεται περίπου 55 μίλια βόρεια του Χιούστον, σύμφωνα με το ABC.

Όταν όμως οι αρχές έφτασαν στο σημείο βρήκαν αρκετά θύματα πυροβολισμών στο ακίνητο, δήλωσε η αστυνομία.

Το μικρότερο θύμα των πυροβολισμών ήταν 8 ετών και δύο γυναίκες-θύματα εντοπίστηκαν στην κρεβατοκάμαρα ξαπλωμένες πάνω σε δύο επιζώντα παιδιά, δήλωσαν οι αρχές στο ABC News.

Οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και να είναι μεθυσμένος. Αναζητείται ένας ισπανόφωνος άνδρας ύψους περίπου 1,80 μ., ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά να φοράει μπλε τζιν με μαύρο πουκάμισο και μπότες εργασίας και περιγράφεται ότι έχει κοντά μαύρα μαλλιά.

Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος άνδρας πυροβολεί με το 223 στην μπροστινή του αυλή, κάτι που φαίνεται από τους κάλυκες που βρίσκονται στο σημείο, ανέφεραν οι αρχές.

Τουλάχιστον 10 άτομα βρίσκονταν στο σπίτι όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο και όλα τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ οκτώ και 40 ετών.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Κλίβελαντ του Τέξας καλούνται να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και να μείνουν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα, τις ηλικίες ή την πιθανή σχέση με τον ύποπτο, αλλά επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα όλοι σε ένα σπίτι, τα θύματα ήταν όλα από την Ονδούρα και ότι τέσσερα από τα θύματα εντοπίστηκαν νεκρά στον τόπο του εγκλήματος, ενώ άλλο ένα άτομο κατέληξε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News