Βραζιλιάνα χορεύτρια μπήκε στο νοσοκομείο για αφαίρεση ινομυωμάτων και της ακρωτηρίασαν το χέρι

Κόσμος
Βραζιλιάνα χορεύτρια μπήκε στο νοσοκομείο για αφαίρεση ινομυωμάτων και της ακρωτηρίασαν το χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστο πώς, το χέρι της περιείχε νεκρωτικούς ιστούς και είχε αρχίσει να μαυρίζει. Οι γιατροί αποφάσισαν να της ακρωτηριάσουν το χέρι.

Μια 35χρονη γυναίκα από την Βραζιλία μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας..και κατέληξε στο να της ακρωτηριάσουν το αριστερό χέρι, σχεδόν από τον ώμο.

Η Αλεσάντρα ντος Σάντος Σίλβα χορεύτρια σάμπα που είναι μέλος της μέλος της Σχολής Academicos do Grande Rio, μια σχολής σάμπα της Ειδικής Ομάδας του καρναβαλιού της πόλης του Ρίο ντε Τζανέιρο χρειάστηκε να μπεί πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο για μια γυναικολογική επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων. 

Και τώρα αρχίζει η περιπέτεια: Το περασμένο καλοκαίρι στον υπερηχογραφικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε δύο μεγάλα ινομυώματα και πριν δύο μήνες, στις 3 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε γυναικολογική επέμβαση. Η 35χρονη χορεύτρια έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο Mulher Heloneida Studart στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου υπήρξαν επιπλοκές με ακατάσχετη αιμορραγία που οδήγησαν τους γιατρούς σε ολική υστερεκτομή. Άγνωστο πώς, το χέρι της περιείχε νεκρωτικούς ιστούς και είχε αρχίσει να μαυρίζει. Οι γιατροί αποφάσισαν να της ακρωτηριάσουν το χέρι.

Όταν συνήλθε από τη νάρκωση, η Αλεσάντρα δεν πίστευε στα μάτια της. Σοκαρισμένη, πήρε εξιτήριο αλλά λίγες μέρες αργότερα χρειάστηκε να κάνει νέα εισαγωγή καθώς ο ακρωτηριασμός δεν είχε γίνει σωστά.

Τώρα, η Υγειονομική Υπηρεσία του Ρίο ντε Τζανέιρο έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαριστεί τι συνέβη και μια απλή γυναικολογική επέμβαση κατέληξε σε ακρωτηριασμό.

Σε αυτή τη φάση, οι γιατροί της έχουν εξηγήσει ότι προέβησαν στον ακρωτηριασμό επειδή είχαν αρχίσει να εμφανίζονται επιπλοκές στα νεφρά και το συκώτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News