Μακάβρια ανακάλυψη: Βρέθηκαν 8 πτώματα σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο

Κόσμος
Μακάβρια ανακάλυψη: Βρέθηκαν 8 πτώματα σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν αρχίσει να πετάνε τα πτώματα των θυμάτων τους καθώς αρκετά εξ αυτών μάχονται για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στην Καραϊβική

Σε μία φρικιαστική και μακάβρια ανακάλυψη προέβησαν οι Αρχές στο τουριστικό θέρετρο Κανκούν στο Μεξικό, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, καθώς βρέθηκαν τα πτώματα οκτώ ανθρώπων.

Οι σοροί εντοπίστηκαν περίπου 16 χιλιόμετρα από την παραλία του και την περιοχή με τα ξενοδοχεία του Κανκούν, καθώς η αστυνομία διεξήγαγε μία συντονισμένη προσπάθεια να αναζητήσει αγνοούμενους σε εκτάσεις με δέντρα και σε λιμνάζοντες καταβόθρες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής εισαγγελέας της παραλιακής πολιτείας Καραϊβικής Κουιντάνα Ρου, Όσκαρ Μόντες ντε Όκα, πέντε από τα πτώματα βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένη οικοδομή.

Τρία από τα πτώματα που εντοπίστηκαν αναγνωρίστηκαν και άνηκαν σε εξαφανισμένους. Τρεις σκελετοί βρέθηκαν σε μία διαφορετική περιοχή με δέντρα στα περίχωρα του Κανκούν σε μία φτωχή γειτονιά κοντά στο αεροδρόμιο και προς το παρόν δεν έχουν αναγνωριστεί.

Σύμφωνα με τον Μόντες ντε Οκά οι Αρχές εκτιμούν πως τα πτώματα είχαν πεταχθεί στα συγκεκριμένα σημεία πριν από μία εβδομάδα έως δύο μήνες.

Όπως αναφέρει η New York Post σύμφωνα με τις Αρχές περισσότεροι από 112.000 άνθρωποι αγνοούνται σε όλη τη χώρα.

Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν αρχίσει να πετάνε τα πτώματα των θυμάτων τους καθώς αρκετά εξ αυτών μάχονται για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στην Καραϊβική.

Οι Αρχές πραγματοποίησαν παρόμοιες έρευνες και στο Φελίπε Καρίγιο Πουέρτο που βρίσκεται περίπου 225 χιλιόμετρα νότια του Κανκούν.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν στο Κανκούν μετά από μία διαμάχη που είχε σχέση με τη δράση των συμμοριών και το εμπόριο ναρκωτικών. Οι νεκροί είχαν εντοπιστεί στη ζώνη των ξενοδοχείων κοντά στην παραλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News