default-image

Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η σωσίας της 34 ετών μετά από πλαστική επέμβαση (pics)

Life
Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η σωσίας της 34 ετών μετά από πλαστική επέμβαση (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Christina Ashten Gourkani, ένα μοντέλο από τις ΗΠΑ που ονομαζόταν Ashten στο διαδίκτυο, κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ ανάρρωνε από μία χειρουργική επέμβαση

Το μοντέλο του OnlyFans, Christina Ashten Gourkani που έμοιαζε με την Κιμ Καρντάσιαν πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση.

Η Christina Ashten Gourkani, ένα 34χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ που ονομαζόταν Ashten στο διαδίκτυο, κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ ανάρρωνε από μία χειρουργική επέμβαση. Συντετριμμένη η οικογένειά της άνοιξε λογαριασμό στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Η σελίδα περιλαμβάνει επίσης μια σπαρακτική δήλωση που εκφράζει το σοκ και την αγωνία τους, καθώς και μια σύντομη περιγραφή των στιγμών που οδήγησαν στον θάνατό της. «Με βαθιά θλίψη και μια απίστευτα βαριά συντετριμμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον συντριπτικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Christina Ashten Gourkani», έγραψε η οικογένειά της.

Η δήλωση συνέχισε περιγράφοντας τη θλιβερή στιγμή που κάποιος τηλεφώνησε στην οικογένεια της Christina στις 4.30 π.μ. ουρλιάζοντας, «Η Ashton πεθαίνει, η Ashton πεθαίνει!»

Στη συνέχεια περιέγραψαν τον «ζωντανό εφιάλτη» του να παρακολουθούν την υγεία της Christina να επιδεινώνεται στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή της ανακοπή, σύμφωνα με το newsbomb.gr. Μέχρι στιγμής, το GoFundMe έχει συγκεντρώσει 3.540 δολάρια από τον στόχο των 40.000 δολαρίων.

Το μοντέλο του OnlyFans, Mary Magdalene απέτισε φόρο τιμής στην Christina με μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram. Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και η ίδια, έγραψε: «Δεν την ξέρω, [αλλά] πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και πίστευα ότι ήταν πραγματικά όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που μόλις πέθανε από πλαστική χειρουργική».

«Είναι τόσο τρομακτικό γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις από [πλαστική χειρουργική]», συνέχισε, προτού εκφράσει τους δικούς της φόβους. Προειδοποίησε επίσης άλλους για τους κινδύνους της πλαστικής χειρουργικής και παρακάλεσε τους θαυμαστές «να βρουν έναν καλό γιατρό» για να μειώσουν την πιθανότητα κάτι να πάει στραβά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News