Επιβάτης ούρησε σε έναν άλλο ταξιδιώτη σε πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Δελχί

Κόσμος
Επιβάτης ούρησε σε έναν άλλο ταξιδιώτη σε πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Δελχί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωσή της η American Airlines, ευχαρίστησε το προσωπικό της το οποίο χειρίστηκε το περιστατικό με “τον μέγιστο επαγγελματισμό“

Ο επιβάτης που προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση της American Airlines το Σαββατοκύριακο κατέληξε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με τη “New York Post“, ένας θορυβώδης επιβάτης της American Airlines ούρησε σε έναν άλλο ταξιδιώτη σε πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Δελχί. Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και «απείθαρχος» συνελήφθη, αφού η πτήση 292 από το αεροδρόμιο JFK προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Δελχί γύρω στις 9 μ.μ. την Κυριακή, ανέφερε μέσω ενημέρωσης της Ινδίας.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αεροπορική εταιρεία, αναφέροντας πως κατά την διάρκεια της πτήσης, υπήρξε κάποια αναστάτωση, η οποία αντιμετωπίστηκε από τις αρχές στο Νέο Δελχί, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Στην ανακοίνωσή της η American Airlines, ευχαρίστησε το προσωπικό της το οποίο χειρίστηκε το περιστατικό με “τον μέγιστο επαγγελματισμό“. Αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί άλλες δύο φορές σε πτήσεις μεταξύ Νέας Υόρκης και Δελχί από τα τέλη του περασμένου έτους.

Τον προηγούμενο μήνα, ένας 21χρονος φοιτητής ούρησε πάνω σε έναν επιβάτη που βρισκόταν σε business class θέση, στην ίδια πτήση της American Airlines, διάρκειας 15 ωρών, σε κατάσταση μέθης. Ο Ινδός υπήκοος που σπούδαζε στις ΗΠΑ συνελήφθη, καθώς κατέβηκε από το αεροπλάνο στο Δελχί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News