Ντυμένος "ντελιβεράς" εκτέλεσε εν ψυχρώ επιχειρηματία σε καφετέρια (vid)

Κόσμος
Ντυμένος "ντελιβεράς" εκτέλεσε εν ψυχρώ επιχειρηματία σε καφετέρια (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που ο δράστης μπήκε στο μπαρ και έφυγε μετά την αποτρόπαια πράξη.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλβανία η εν ψυχρώ δολοφονία ενός επιχειρηματία και υποψηφίου με το PSD (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας) στην πόλη Σενγκίν.

Ο δολοφόνος μπήκε ντυμένος ως «ντελιβεράς» στο μπαρ-εστιατόριο, ιδιοκτησίας του θύματος, εκτελώντας τον με επτά σφαίρες.

Η εκτέλεση ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που ο δράστης μπήκε στο μπαρ και έφυγε μετά την αποτρόπαια πράξη.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cs5x26graveh

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης σημάδεψε με το πιστόλι έναν από τους υπαλλήλους του μπαρ και διέφυγε. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δολοφόνου. Σύμφωνα με το oranews, μετά το έγκλημα, ο δολοφόνος φέρεται να διέφυγε με μοτοσικλέτα, διασχίζοντας το δρόμο προς το Μπουσάτ.

Σε ό,τι αφορά τα ίχνη της έρευνας, η αστυνομία συνεχίζει να παραμένει μπερδεμένη, και αυτό γιατί το θύμα είχε πολιτικές, επιχειρηματικές και προσωπικές διαμάχες.

Μέχρι στιγμής οι υποψίες της αστυνομίας σχετίζονται με έναν Άγγλο υπήκοο, ο οποίος αποδεικνύεται ύποπτος καθώς έφυγε από τη χώρα μέσω Ρίνας αμέσως μετά το περιστατικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News