Βίασε βρέφος 3 μηνών και δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του ένας παιδόφιλος

Κόσμος
Βίασε βρέφος 3 μηνών και δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του ένας παιδόφιλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο King βίασε το μωρό και στη συνέχεια μοιράστηκε το υλικό με ένα δίκτυο παιδεραστών στο διαδίκτυο

Ένας διαβόητος Βρετανός παιδόφιλος βρέθηκε νεκρός στο κελί του αφού σκοτώθηκε από συγκρατούμενούς του. Μόλις τέσσερις μήνες μετά την 24χρονη ποινή του, ο Τζέιμς Κινγκ, ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμό ενός μωρού τριών μηνών, είπε ότι δεν άντεξε την πίεση που δεχόταν από άλλους κρατούμενους, οι οποίοι συνήθως περιφρονούν τους παιδεραστές.

Ο King βίασε το μωρό και στη συνέχεια μοιράστηκε το υλικό με ένα δίκτυο παιδεραστών στο διαδίκτυο.

Ο Κινγκ βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε δύο μέρες αργότερα.

Αρχικά υπήρχε η υποψία ότι ο άνδρας που μοιραζόταν το ίδιο κελί με τον Κινγκ μπορεί να εμπλέκεται στη δολοφονία του, αφού τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός από τους φρουρούς φορούσε το ρολόι του King και είχε αίματα πάνω του.

Δύο σημειώματα αυτοκτονίας βρέθηκαν στο κελί του Κινγκ ενώ οι λεπτομέρειες των σημειώσεων δεν έγιναν γνωστές.

Ο Conna Ellis, Ο κρατούμενος στο ίδιο κελί με τον King, είναι το άτομο που ειδοποίησε τους φρουρούς, οι οποίοι είπαν στην αστυνομία ότι κοιμόταν και είχε ξυπνήσει από περίεργους θορύβους. Ο Έλις είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο Μάικ Σίμοντς ότι πίστευε ότι ο Κινγκ είχε αυτοκτονήσει.

Οι παιδόφιλοι γίνονται συχνά στόχος άλλων κρατουμένων. Ένας άλλος κρατούμενος, ο John Denham, είπε στο δικαστήριο ότι οι κρατούμενοι είχαν απειλήσει να ρίξουν ζεστό νερό στον King και να μαυρίσουν το ένα ή και τα δύο μάτια του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Κινγκ βρέθηκε κρεμασμένος. Δεν έγινε γνωστό πώς και γιατί ο συγκρατούμενος του ήταν καλυμμένος με το αίμα του.

Πολυεθνικές οργανώσεις συνεργάζονται για να διεισδύσουν σε σπείρες παιδεραστών. Αυτό συχνά περιλαμβάνει τη συμμετοχή της στην INTERPOL.

παιδόφιλος

Πολλοί παιδεραστές ανταλλάσσουν παιδική πορνογραφία στο σκοτεινό Διαδίκτυο. Ο σκοτεινός ιστός πιστεύεται ότι διευκόλυνε τους παιδόφιλους να μοιράζονται υλικό μεταξύ τους. Χάρη σε αυτόν, έχει αυξηθεί ακόμη και η εμπορία ανθρώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News