Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η τρομακτική πτώση ενός σκιέρ στις Άλπεις!

Κόσμος
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η τρομακτική πτώση ενός σκιέρ στις Άλπεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ατύχημα συνέβη στο βουνό Meije της Γαλλίας, ένα βουνό στις Άλπεις που το επιλεγούν όσοι προτιμούν το σκι εκτός πίστας

Βίντεο που κόβει την ανάσα με έναν σκιέρ ο οποίος πέφτει σε χαράδρα πολλών μέτρων κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Το ατύχημα συνέβη στο βουνό Meije της Γαλλίας, ένα βουνό στις Άλπεις που το επιλεγούν όσοι προτιμούν το σκι εκτός πίστας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 36χρονος Γάλλος σκιέρ, κατά τη διάρκεια της κατάβεσης, πέφτει στη χαράδρα και έπειτα από πολλά μέτρα καταφέρνει να σφηνώσει τα πέδιλα του σκι του στο χιόνι και τελικά να σταματήσει σε ένα κομμάτι πάγου που προεξέχει.

Στα σχόλια στη σελίδα του στο Instagram, ο σκιέρ περιγράφει πώς τελικά κατάφερε να βγει από τη βαθιά χαράδρα. Όπως αναφέρει, το κραμπόν (μεταλλικά καρφιά τα οποία προσαρμόζουν πάνω στις μπότες) και λίγα μέτρα σχοινί από τους φίλους του ήταν αρκετά για να τον απεγκλωβίσουν από το σημείο.

Το περιστατικό έγινε τον Απρίλιο του 2022 και καταγράφηκε από κάμερα GoPRo που είχε ο σκιέρ στο κράνος του, ωστόσο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν πέντε μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Les Powtos (@lespowtos)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News