Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της (vid)

Ελλάδα
Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χίος στο επίκεντρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral - Η Τουρκάλα αγαπημένη του Κώστα Ανδρεάδη βαφτίστηκε χριστιανή…

Η Τουρκάλα Denis, που πήρε το όνομα Διονυσία και άφησε την πατρίδα της για την Ελλάδα.  

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr, ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε χριστιανή και ο γάμος της με τον Κώστα Ανδρεάδη αναμένεται να γίνει σε εκκλησία του νησιού, το προσεχές καλοκαίρι. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της νέας της καθημερινότητας.

Χριστιανή βαφτίστηκε η Denis για τα μάτια του Προέδρου της μονομετοχικής Χίου Κώστα Ανδρεάδη. Η Τουρκάλα Denis πήρε το όνομα Διονυσία στον Μητροπολιτικό Ναό και σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Κώστα Ανδρέαδη.

Με την εργασιακή του εμπειρία να αποτελεί σημαντικό εφόδιο, ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης αποτελεί ένα από τα φρέσκα πρόσωπα στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο της Χίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2019 είχε εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε τον συνδυασμό του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News