TikTok: Viral το βίντεο χωρισμένης που καίει το νυφικό της

Κόσμος
TikTok: Viral το βίντεο χωρισμένης που καίει το νυφικό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα δίνει συνέντευξη με αφορμή το βίντεο, το οποίο έχει γίνει

Η Λόρεν Μπρουκ από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έβαλε φωτιά στα social media, με ανάρτηση της ανεβάζοντας βίντεο στο TikTok στο οποίο καίει το νυφικό της θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επισημοποιήσει το διαζυγίου της.

Τώρα δίνει συνέντευξη με αφορμή το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral.

“Με έχουν αποκαλέσει νάρκισσο, ότι αναζητώ προσοχή και πως εγώ ήμουν το πρόβλημα στον γάμο” λέει η Λόρεν, σύμφωνα με τη New York Post, σημειώνοντας πως η φωτογράφιση δεν έγινε για να γιορταστεί το διαζύγιο, αλλά για να γιορταστεί το ότι επέζησε απ’ αυτό. Η γυναίκα παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της, τον Οκτώβριο του 2012. Σύννεφα όμως εμφανίστηκαν στον γάμο, εν μέρει, λόγω της απαιτητικής δουλειάς του πρώην συζύγου, ο οποίος υπηρετούσε στην Εθνική Αμερικανική Φρουρά του στρατού.

https://www.tiktok.com/@lauren_brooke91/video/7215068413343829290

“Μπορεί να γίνει δύσκολο το να είσαι γυναίκα στρατιωτικού…Οι πιέσεις από την δουλειά του, “λέκιασαν” τον γάμο” εξηγεί.

Η Μπρουκ αποφάσισε να γυρίσει κεφάλαιο στην ζωή της, αφού το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο, βάζοντας φωτιά σε όσα θύμιζαν τον γάμο, από τον οποίο έφυγε. Έτσι φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια έκαψε το νυφικό της, έσπασε την κορνίζα του γάμου της και έσκισε την φωτογραφία που είχε μέσα. Μάλιστα τις φωτογραφίες τράβηξε η μαμά της, που είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Η κυρία Φελίσια, μαμά της Λόρεν δήλωσε πως ήταν υπέροχο το να βλέπει την κόρη της να γελάει και πως ο χρόνος που πέρασε ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Στην Βόρεια Καρολίνα ένα ζευγάρι πρέπει να έχει χωρίσει νόμιμα έναν χρόνο και μία μέρα προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Η 31χρονη πρώην παντρεμένη, δηλώνει πως δέχθηκε και αρνητικά μηνύματα στο προφίλ της στο Tik Tok, με πολλούς χρήστες να κάνουν έως και χοντροφοβικά σχόλια. “Αρκετός κόσμος νομίζει πως θέλω να πάρω εκδίκηση” αναφέρει η Λόρεν, υπογραμμίζοντας πως αν ήθελε να πάρει εκδίκηση, θα το έκανε με άλλους τρόπους.

Η ίδια δηλώνει πως δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ξανά, πως αυτή την στιγμή είναι ικανοποιημένη με την ζωή της και τέλος πως εστιάζει στον εαυτό της, τα παιδιά της και την νέα της σχέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News