Μίκαελ Σουμάχερ: Γερμανικό έντυπο παρουσιάζει "ψεύτικη" συνέντευξη του θρύλου της Formula 1

Κόσμος
Μίκαελ Σουμάχερ: Γερμανικό έντυπο παρουσιάζει "ψεύτικη" συνέντευξη του θρύλου της Formula 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετοιμάζει μηνύσεις η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ

Με τον τίτλο «Η πρώτη συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ, παγκόσμια αίσθηση» που έγραψε στο πρωτοσέλιδο του γνωστό γερμανικό  σκανδαλοθηρικό έντυπο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια αλλά και τους θαυμαστές του .

Ο θρύλος της Formula 1 δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από το 2013, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Όμως το γερμανικό περιοδικό, «Die Aktuelle», κυκλοφόρησε, έχοντας στο εξώφυλλό του τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. 

«Ακούγεται παραπλανητικά αληθινό» έγραφε από κάτω με αρκετά μικρότερους χαρακτήρες. Η υποτιθέμενη συνέντευξη ήταν δημιούργημα ενός chatbot τεχνητής νοημοσύνης, και όταν έγινε γνωστό προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις τόσο από την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, όσο και από τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Εκπρόσωπος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ επιβεβαίωσε στο ESPN ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα.

Μετά το ατύχημα, η οικογένεια έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του θρύλου της Formula 1, με την κατάσταση της υγείας του να μην έχει γίνει γνωστή.

«Ο Μάικλ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Και αυτό μας δίνει δύναμη, νομίζω» είχε δηλώσει η Κορίνα Σουμάχερ, στο τέλος του ντοκιμαντέρ του Netflix, «Schumacher», για την καριέρα του Μίκαελ Σουμάχερ στην F1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News