Μια 20χρονη μπήκε σε λάθος είσοδο σπιτιού και την σκότωσε ο ιδιοκτήτης

Κόσμος
Μια 20χρονη μπήκε σε λάθος είσοδο σπιτιού και την σκότωσε ο ιδιοκτήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη κοπέλα και οι φίλοι της προσπαθούσα να βρουν το σπίτι φιλικού τους προσώπου

Μία 20χρονη κοπέλα έπεσε νεκρή έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Χέμπρον της Νέας Υόρκης, τη στιγμή που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post επικαλούμενο το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ουάσιγκτον το περιστατικό σημειώθηκε όταν η κοπελα και τρια ακόμα άτομα στην προσπάθειά τους να βρουν το σπίτι ενός φίλου τους έστριψαν σε λάθος είσοδο.

Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι έκανε λάθος έσπευσε να φύγει από το σημείο. Τότε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές από την αυλή του προς το όχημα, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη κοπέλα. Οι αρχές τον συνέλαβαν και του απήγγειλαν κατηγορία για φόνο. «Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή υπόθεση κάποιων νεαρών ενηλίκων που έψαχναν το σπίτι ενός φίλου και κατέληξαν στο σπίτι αυτού του άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να βγει με ένα πυροβόλο όπλο και πυροβολήσει», δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σερίφης Μέρφι.

Αφού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί γύρω στις 10 το βράδυ, η 20χρονη και οι φίλοι της απομακρύνθηκαν μέχρι να μπορέσουν να καλέσουν βοήθεια σε μια γειτονική πόλη, δήλωσε ο σερίφης, σημειώνοντας ότι η περιοχή δεν διαθέτει αξιόπιστη υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. Δυστυχώς, η 20χρονη κοπέλα, ήταν νεκρή, όταν οι πρώτες βοήθειες έφτασαν στο αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News