Ένα ζευγάρι αυτοκτόνησε με αυτοσχέδια γκιλοτίνα

Κόσμος
Ένα ζευγάρι αυτοκτόνησε με αυτοσχέδια γκιλοτίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο προσευχόταν καθημερινά στο Θεό Σίβα, τον ινδουιστικό Θεό της καταστροφής

Η σοκαριστική είδηση πως ζευγάρι στην Ινδία φέρεται να αυτοκτόνησε δια αποκεφαλισμού, σε μια “τελετουργική θυσία” σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 38χρονος Χεμουμπχάι Μακβάνα και η 35χρονη Χανσαμπέν εντοπίστηκαν νεκροί από τα παιδιά τους, ηλικίας 12 και 13 ετών. Δίπλα τους βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο όπως όλα δείχνουν, οι δύο τους έγραψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αναφέροντας πως δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο. Παράλληλα, σύμφωνα με το “The Times of India”, ζητούν από τους γονείς τους, να φροντίσουν τα παιδιά τους, τα οποία τον τελευταίο καιρό είχαν πάει να ζήσουν με τον αδελφό της μητέρας τους.

Οι φερόμενοι ως αυτόχειρες, σύμφωνα με το “Sky news”, φαίνεται πως αυτοκτόνησαν κάποια στιγμή από το βράδυ του Σαββάτου ως το απόγευμα της Κυριακής.

“Το ζευγάρι πρώτα ετοίμασε ένα βωμό φωτιάς, πριν βάλουν τα κεφάλια τους κάτω από το μηχάνημα το οποίο μοιάζει με γκιλοτίνα και κρατιέται από ένα σχοινί” δήλωσε ο υποεπιθεωρητής της αστυνομίας σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Προσθέτοντας πως “Πιστεύεται ότι τράβηξαν οι ίδιοι τις λεπίδες της γκιλοτίνας και την απελευθέρωσαν με τέτοιο τρόπο, που τα κεφάλια τους να πέσουν σε ένα λάκκο havan kund”

Τι είναι το havan kund;

Το havan kund είναι ένας παραδοσιακός λάκκος φωτιάς που χρησιμοποιείται μερικές φορές σ’ ένα τελετουργικό στο οποίο γίνονται προσφορές για να ευχαριστήσουν τους θεούς.

Το ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο προσευχόταν καθημερινά στο Θεό Σίβα, τον ινδουιστικό Θεό της καταστροφής, σ’ ένα ιερό που είχαν χτίσει εντός της ιδιοκτησίας τους. Τώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να ανακαλύψει αν αυτό το τρομερό περιστατικό ήταν μέρος μίας τελεής “μαύρης μαγείας”, χωρίς όμως να αποκλείει τίποτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News