Σοκαριστική τραγωδία: Πυροβόλησε θανάσιμα 20χρονη επειδή το αυτοκίνητο που επέβαινε έστριψε σε λάθος δρόμο

Κόσμος
Σοκαριστική τραγωδία: Πυροβόλησε θανάσιμα 20χρονη επειδή το αυτοκίνητο που επέβαινε έστριψε σε λάθος δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σερίφης επισήμανε πως ο 65χρονος δράστης και η παρέα των νεαρών δεν ήρθαν σε επαφή το μοιραίο εκείνο βράδυ, όπως και ότι δεν κατέβηκε κανείς από το αυτοκίνητο

Ένας 65χρονος άντρας, κάτοικος του βόρειου τμήματος της Νέας Υόρκης πυροβόλησε θανάσιμα μία 20χρονη κοπέλα το βράδυ του Σαββάτου 15 Απριλίου, αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε έστριψε σε λάθος δρόμο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η Kaylin Gillis, από την κομητεία Saratoga, βρισκόταν μέσα στο όχημα με τρεις φίλους της όταν πήραν τη λάθος στροφή  ενώ έψαχναν για το σπίτι ενός φίλου τους στην πόλη της Hebron, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.

Καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή, ο Kevin Monahan, στην ιδιοκτησία του οποίου είχε εισέλθει το αυτοκίνητο της παρέας, φέρεται να πυροβόλησε από την αυλή του προς το όχημα, με μία από τις σφαίρες να πετυχαίνει την Gillis.

Σύμφωνα με το nypost.com, ο 65χρονος δράστης συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρι Μέρφι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα.

«Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή περίπτωση μερικών νεαρών ενηλίκων που έψαχναν για το σπίτι ενός φίλου και κατέληξαν στο σπίτι αυτού του άνδρα που αποφάσισε να βγει με ένα όπλο και να πυροβολήσει» δήλωσε συγκεκριμένα ο σερίφης, σύμφωνα με το in.gr.

«Ήταν τόσο νέα…»

Μετά τους πυροβολισμούς γύρω στις 10 μ.μ., η Gillis και οι φίλοι της έφυγαν προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια σε μια γειτονική πόλη, ανέφερε ο σερίφης, σημειώνοντας ότι η περιοχή δεν διαθέτει αξιόπιστη υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας.

Η 20χρονη Gillis ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασαν τα μέλη της ομάδας πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο.

«Ήταν τόσο νέα και είχε  τόσα πολλά ακόμα να ζήσει. Είχε έναν πολύ αγαπημένο φίλο και ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του», είπε η ξαδέρφη της Gillis.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να νιώσει απειλή»

Ο σερίφης επισήμανε πως ο 65χρονος δράστης και η παρέα των νεαρών δεν ήρθαν σε επαφή το μοιραίο εκείνο βράδυ, όπως και ότι δεν κατέβηκε κανείς από το αυτοκίνητο. Ανέφερε επίσης πως η περιοχή στην οποία χάθηκαν τα παιδιά είναι αγροτική με πολλούς χωματόδρομους, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο να χαθεί κανείς.

Δεν είναι σαφές πόση ώρα  βρισκόταν το αυτοκίνητο στο δρόμο, αλλά ο σερίφης σημείωσε ότι ήταν «πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

«Σαφώς δεν υπήρχε απειλή από κανέναν στο όχημα», τόνισε ο σερίφης. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος για τον κύριο Monahan να νιώσει απειλή» κατέληξε ο σερίφης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News