Εύα Καϊλή: Αίτημα για να βγάλει το «βραχιολάκι» αναμένεται να καταθέσει η ευρωβουλευτής (vid)

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Αίτημα για να βγάλει το «βραχιολάκι» αναμένεται να καταθέσει η ευρωβουλευτής (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» εξομολογείται η Εύα Καϊλή

Άρση της ηλεκτρονικής επιτήρησης προκειμένου να συμμετάσχει ακόμη και σε συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται να καταθέσει η Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής είναι το τελευταίο πρόσωπο της υπόθεσης Qatar Gate που αποφυλακίστηκε και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» στο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Η είδηση της αποφυλάκισή της και οι πρώτες της δηλώσεις, φιλοξενήθηκαν στον ευρωπαϊκό Τύπο.

Το Politico αναφέρει πως ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, υποστήριξε πως σύντομα θα βρεθεί ξανά στα έδρανα του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η γαλλική Figaro φιλοξενεί δηλώσεις της πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα εάν δεν αθωωθεί.

//--> //-->

Το γερμανικό Spiegel μεταδίδει τις δηλώσεις Καϊλή, πως δεν θα προδώσει τους ψηφοφόρους της παραδεχόμενη την ενοχή της.

Τέσσερις μήνες από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δήλωσε στο «Βήμα» πως η άμεση καθαίρεσή της την απαξίωσε ως γυναίκα.

«Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν». Πρόσθεσε ακόμη, πως ο σκοπός της και αυτό που την κρατά ζωντανή είναι να μην ντρέπεται η κόρη της για εκείνη.

«Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» εξομολογείται η Εύα Καϊλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News