Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δασκάλα διοργάνωσε fight club με μαθητές μέσα στην τάξη - Οι «κανόνες» των καυγάδων

Κόσμος
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δασκάλα διοργάνωσε fight club με μαθητές μέσα στην τάξη - Οι «κανόνες» των καυγάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στο Γυμνάσιο Γκρίφιν στο Ταλαχάσι, και κατήγγειλαν όσα έκανε η δασκάλα μέσα στην αίθουσα - Η 23χρονη δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωσε τους καυγάδες

Μία δασκάλα σε Γυμνάσιο της Φλόριντα οδηγήθηκε στο δικαστήριο καθώς σύμφωνα με αναφορές, διοργάνωνε το δικό της… fight club μέσα στην τάξη με τους μαθητές να καβγαδίζουν. Βέβαια τηρούσε και κάποιους κανόνες: να μην καταγράφουν με κινητό τους τσακωμούς και να μην ουρλιάζουν για να μην τους ακούσουν στο σχολείο.

Πρωτοφανές αλλά αληθινό. Η 23χρονη Angel Footman, φέρεται να επέτρεπε στα παιδιά να χτυπούν το ένα το άλλο μέχρι αναισθησίας, καθώς εκείνη κοιτούσε από το γραφείο της, μερικές φορές λέγοντας στα παιδιά να μην καταγράφουν τα χτυπήματα ή να μην τραβούν την προσοχή ουρλιάζοντας και φωνάζοντας.

Αρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στο Γυμνάσιο Γκρίφιν στο Ταλαχάσι, και κατήγγειλαν όσα έκανε η δασκάλα μέσα στην αίθουσα.

Τα κορίτσια μάλιστα έδωσαν πολλά βίντεο που γυρίστηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα και έδειχναν την Footman να βρίσκεται στο γραφείο της ενώ οι μαθητές έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλον, σύμφωνα με το enikos.gr. Το βίντεο την έδειχνε να καθορίζει τους κανόνες του αυτοσχέδιου αγώνα μποξ, λέγοντας στους συμμετέχοντες να μην τραβούν τα μαλλιά και να περιορίζουν τις επιθέσεις τους σε 30 δευτερόλεπτα ο καθένας, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το WCTV, οι μαθητές είπαν ότι σχεδίαζαν τις συμμετοχές τους στην τάξη-«καταφύγιο» της Footman – και ότι οι ρεβάνς μερικές φορές ενθαρρύνονταν.

Η δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωνε τους καβγάδες, όταν την ρώτησαν οι υπεύθυνοι του σχολείου, αλλά υποστήριξε ότι ήταν λάθος της ότι δεν ανέφερε και δεν διέκοψε τους τσακωμούς μεταξύ των μαθητών της.

Η 23χρονη συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News