default-image

Πτήση τρόμου: Άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε και ξεμάλλιασε αεροσυνοδό

Κόσμος
Πτήση τρόμου: Άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε και ξεμάλλιασε αεροσυνοδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο κυβερνήτης αποφάσισε να επιστρέψει στο Δελχί και ο επιβάτης παραδόθηκε στο προσωπικό ασφαλείας κατά την προσγείωση"

Μια πτήση προς το Χίθροου του Λονδίνου αναγκάστηκε σήμερα το πρωί να επιστρέψει στο Δελχί αφού ένας επιβάτης άρχισε να τραβάει τα μαλλιά μιας αεροσυνοδού και λίγο αργότερα τσακώθηκε με το υπόλοιπο πλήρωμα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ο άνδρας επιτέθηκε σε αεροσυνοδό και άρχισε να της τραβάει τα μαλλιά. Ο επιβάτης –για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - επιτέθηκε επίσης και σε άλλα μέλη του πληρώματος που προσπάθησαν αν βοηθήσουν την συνάδελφό τους και να τον ηρεμήσουν.

Ο πιλότος αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο Ίντιρα Γκάντι, στο Δελχί και η αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί, συνέλαβε τον επιβάτη και τον απομάκρυνε από το αεροπλάνο.

Εκπρόσωπος της Air India τόνισε: «Η πτήση AI 111 της Air India που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει Δελχί-Λονδίνο Χίθροου στις 10 Απριλίου 2023 επέστρεψε στο Δελχί λίγο μετά την αναχώρηση λόγω της απείθαρχης συμπεριφοράς ενός επιβάτη στο αεροπλάνο. Μη λαμβάνοντας υπόψη τις προφορικές και γραπτές προειδοποιήσεις, ο επιβάτης συνέχισε την απείθαρχη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε δύο από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας. Ο κυβερνήτης αποφάσισε να επιστρέψει στο Δελχί και ο επιβάτης παραδόθηκε στο προσωπικό ασφαλείας κατά την προσγείωση».

«Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στα μέλη του πληρώματος που έγιναν θύματα της επίθεσης. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτες και έχουμε επαναπρογραμματίσει την πτήση» πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News