Ινδία: Έφηβη κατάπιε κινητό τηλέφωνο για να κερδίσει καβγά που είχε με τον αδερφό της

Κόσμος
Ινδία: Έφηβη κατάπιε κινητό τηλέφωνο για να κερδίσει καβγά που είχε με τον αδερφό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αδελφός και η αδελφή φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινεζικής κατασκευής κινητό τηλέφωνο, όταν η έφηβη αποφάσισε να τερματίσει τη διαμάχη τους με έναν παράξενο τρόπο καταπίνοντας την εν λόγω κινητή συσκευή

Μια 18χρονη κοπέλα στην Ινδία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού κατάπιε το κινητό τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια καβγά με τον αδελφό της.

«Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε στην τροπή των γεγονότων», δήλωσε στους Times of India ένας γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση για την οικογενειακή διαμάχη, η οποία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Bhind της Madhya Pradesh.

Ο αδελφός και η αδελφή φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινεζικής κατασκευής κινητό τηλέφωνο, όταν η έφηβη αποφάσισε να τερματίσει τη διαμάχη τους με έναν παράξενο τρόπο καταπίνοντας την εν λόγω κινητή συσκευή.

«Καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε ένα παρορμητικό βήμα καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο», περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός. Λίγο αργότερα, το κορίτσι άρχισε να υποφέρει από έναν τεράστιο πόνο.

Ο γιατρός περιέγραψε πώς άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονο εμετό, γεγονός που ώθησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior. Κατά την άφιξη, οι χειρουργοί έκαναν μια σειρά από εξετάσεις στην έφηβη, όπως αξονική τομογραφία, ακτινογραφία και υπερηχογράφημα.

Διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το τηλέφωνο με λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, όπως η ενδοσκόπηση. Επομένως το νυστέρι ήταν η μόνη επιλογή για την ασθενή τους.

Ευτυχώς, μετά από μια εξαντλητική δίωρη επέμβαση, η ομάδα κατάφερε να ανασύρει το τηλέφωνο από το σώμα του ασθενούς, σύμφωνα με τον προεδρεύοντα χειρουργό Dr. Naveen Kushwah.

Η έφηβη φέρεται να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά την επέμβαση. Αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Dr. Kushwah δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του ως γιατρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News