Αυτό είναι το πιο τρομακτικό ζευγάρι του κόσμου με 91 τροποποιήσεις στο σώμα τους(vid)

Κόσμος
Αυτό είναι το πιο τρομακτικό ζευγάρι του κόσμου με 91 τροποποιήσεις στο σώμα τους(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τατουάζ, πίρσιγνκ και περισσότερες από 90 τροποποιήσεις στο σώμα τους έχουν ένα ζευγάρι από την Αργεντινή.

Ο Victor Hugo Peralta και η σύζυγός του Gabriela είναι ένα ζευγάρι από την Αργεντινή που έχουν 91 τροποποιήσεις στο σώμα τους και κατέχουν το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα τατουάζ.

Ο 52χρονος Victor έχει χαράξει ένα «Devil's '666» στο κεφάλι του, μαζί με μεταλλικά κέρατα αξίας 400 λιρών. Αλλά και η επίσης 52χρονη Gabriela δεν πάει πίσω, καθώς δεν υπάρχει σημείο στο σώμα της που να μην έχει καλυφθεί από μελάνι.

Το ζευγάρι ζει στην Αργεντινή και παντρεύτηκαν πριν από 15 χρόνια. Λατρεύουν την εμφανισή τους παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν τους βλέπει με καλό μάτι. «Μας έχουν χαρακτηρίσει χερουβείμ από την κόλαση», λένε.

https://www.tiktok.com/@guinnessworldrecords/video/6847517407859281158

Το 2014, κέρδισαν Βραβείο Γκίνες για τις «περισσότερες τροποποιήσεις σώματος» στην κατηγορία παντρεμένων ζευγαριών. «Όταν λάβαμε τον τίτλο, ένιωσα τεράστια συγκίνηση και περηφάνια που βραβεύτηκα για την επιλογή της ζωής μου», είπε ο Victor.

Η Gabriela ανέφερε: «Πάντα ήμουν πιστή σε αυτό που μου αρέσει και στην εικόνα που θέλω να έχω, σεβόμενη την εσωτερική μου ύπαρξη, η οποία έχει συνδεθεί στενά με την τέχνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News