Τουλάχιστον οκτώ νεκροί εργάτες στην Ινδία καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας

Κόσμος
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί εργάτες στην Ινδία καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κατάρρευση της αποθήκης σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση

Τραγωδία στην Ινδία για τουλάχιστον οκτώ άνθρωπους οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν τόνοι πατάτας που είχαν στοιβαχθεί λανθασμένα σε αποθήκη αγροτικών ειδών κατέρρευσαν με συνέπεια να παρασύρουν μέρος του κτιρίου και της οροφής καταπλακώνοντας τους άτυχους εργάτες.

Βίντεο που εξασφάλισε στο BBC India δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να ανασύρουν τους επιζώντες που είχαν καταπλάκωθεί από τα σακιά με πατάτες και όσο περνούσε η ώρα κινδύνευαν από αυτό .

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στην περιφέρεια Uttar Pradesh. Όπως έγινε γνωστό, 20 εργάτες είχαν καταπλακωθεί εκ των οποίων οι οκτώ δυστυχώς ανασύρθηκαν νεκροί. Ομάδες διάσωσης με τα χέρια αλλά και με σκαπτικά μηχανήματα απομάκρυναν τα τσουβάλια προκειμένου να αναζητήσουν κάτω από τα συντρίμμια της πλίθινης κατασκευής τραυματίες και νεκρούς.

Μετά την κατάρρευση της αποθήκης σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση, την οποία όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να το παρακολουθήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News