Μ. Βρετανία: Αστυνομικοί επιπλήττουν τον Βρετανό πρωθυπουργό επειδή έβγαλε τον σκύλο του στο πάρκο χωρίς λουρί (vid)

Κόσμος
Μ. Βρετανία: Αστυνομικοί επιπλήττουν τον Βρετανό πρωθυπουργό επειδή έβγαλε τον σκύλο του στο πάρκο χωρίς λουρί (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο στον Σούνακ επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, ενώ αυτή τη φορά τη γλίτωσε με μια απλή παρατήρηση

Επίπληξη στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ και τη σύζυγό του έκανε αστυνομικός επειδή έβγαλαν το λουρί από το σκυλί τους και του επέτρεψαν να βολτάρει ανενόχλητο στο Χάιντ Παρκ στην “καρδιά” του Λονδίνου, κατά παράβαση των σχετικών κανονισμών.

Τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο στον Σούνακ επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά το ζεύγος Σούνακ τη γλίτωσε με μια απλή παρατήρηση από αστυνομικό-μέλος της ομάδας προστασίας του πρωθυπουργού, που επεσήμανε στο πρωθυπουργικό ζεύγος ότι, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να φορούν λουρί στα κατοικίδιά τους, όταν πλησιάζουν τη λίμνη Serpentine στο πάρκο.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok δείχνει τον Σούνακ και την οικογένειά του να βολτάρουν με τη σκυλίτσα τους στις όχθες της λίμνης. H Νόβα, όπως αποκαλείται το Red Fox λαμπραντόρ, διακρίνεται στα πλάνα να τρέχει πέρα-δώθε ανενόχλητη, προτού ο Βρετανός πρωθυπουργός πιάσει το σκυλί από το κολάρο του και η γυναίκα του του φορέσει ένα λουρί.

@lucy.loooo

Please contact Andy Crick at Jam Press [email protected] for use of this video thanks #rishisunak#eww #votetoriesout

♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

 Το βίντεο εστιάζει στην αρχή του σε μια παρακείμενη πινακίδα που επισημαίνει ότι «οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να τους κρατούν με λουριά» κι ότι «είναι αδίκημα» σύμφωνα με νόμο του 1981 η ενόχληση της άγριας ζωής» από σκύλους.

Σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε: «Είναι εις γνώσιν μας ένα βίντεο που δείχνει έναν σκύλο να κυκλοφορεί χωρίς λουρί από τους ιδιοκτήτες του Χάιντ Παρκ. Ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν παρών εκείνη την ώρα, μίλησε σε μια γυναίκα και της υπενθύμισε τους κανόνες. Το λουρί τοποθετήθηκε εκ νέου στον σκύλο. Δεν υπήρξε περαιτέρω εμπλοκή της αστυνομίας».

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε ότι δε θα σχολιάσει το βίντεο, όταν ρωτήθηκε αν ο Σουνάκ θα ζητήσει συγγνώμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News