Τουλάχιστον 8 νεκροί και 7 αγνοούμενοι από ανατροπή δύο πλοιαρίων στα ανοιχτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια

Κόσμος
Τουλάχιστον 8 νεκροί και 7 αγνοούμενοι από ανατροπή δύο πλοιαρίων στα ανοιχτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ABC μετέδωσε ότι το περιστατικό άρχισε το βράδυ του Σαββάτου

Μια ύποπτη βάρκα λαθρεμπορίου ανατράπηκε με απότέλεσμα τουλάχιστον οκτώ άτομα να χάσουν τη ζωή τους στα ανοιχτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News επικαλούμενο αξιωματούχους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Ντιέγκο σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να δέχεται κλήσεις για τα δύο ψαροκάικα panga περίπου στις 11:30 μ.μ. του Σάββατου.

Οι αρχές έλαβαν κλήση στο 911 από ένα άτομο που ανέφερε ότι βρισκόταν σε ένα σκάφος panga με 15 άτομα που έφτασε στην ακτή στην παραλία Blacks Beach και ότι ένα άλλο panga με οκτώ άτομα είχε ανατραπεί και τα θύματα βρίσκονταν στο νερό, ανέφεραν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής σε δήλωση στο ABC News.

Οι αρχές χρησιμοποίησαν το GPS του τηλεφώνου για να βρουν τη θέση των σκαφών. Όταν έφτασαν ναυαγοσώστες και συνεργεία έκτακτης ανάγκης βρήκαν δύο αναποδογυρισμένες βάρκες και πτώματα στο νερό, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι πρώτοι ναυαγοσώστες στο σημείο βρήκαν επτά πτώματα. Ένα επιπλέον πτώμα βρέθηκε από αξιωματικούς της CBP Air and Marine Operations, δήλωσε η πυροσβεστική.

Η προσπάθεια διάσωσης μετατράπηκε σε ανάκαμψη κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία περιπλέχθηκε από συνθήκες ομίχλης και ομίχλης, είπαν οι πρώτες ανταποκρίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News