Έβαλε μπούρκα στο κεφάλι και έβγαλε τα παπούτσια της (vid)

Κόσμος
Έβαλε μπούρκα στο κεφάλι και έβγαλε τα παπούτσια της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προσοχή μάλιστα, τράβηξε η ενδυμασία του ζευγαριού, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Πρώτο θέμα είναι στα βρετανικά Μέσα η επίσκεψη του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο μουσουλμανικό κέντρο στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συναντήθηκαν με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας Hayes, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προσπάθειές τους να συγκεντρώσουν χρήματα για όσους επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία.

Την προσοχή μάλιστα, τράβηξε η ενδυμασία του ζευγαριού, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού, Ουίλιαμ και της Κέιτ έβγαλαν τα παπούτσια τους πριν εισέλθουν στο μουσουλμανικό κέντρο, ενώ η πριγκίπισσα φόρεσε στο το κεφάλι της μαντήλα.

Η άβολη στιγμή σε χειραψία

Το ζευγάρι κατά την άφιξή του στο κέντρο συστήθηκε στους παρευρισκόμενους και ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε χειραψία με όλους, μεταξύ άλλων και με τον Sufyaan Iqbal.

Ωστόσο, όταν η Κέιτ Μίντλετον του έτεινε το χέρι της, εκείνος έβαλε το δεξί του χέρι στην καρδιά και έσκυψε το κεφάλι. Η πριγκίπισσα τράβηξε το χέρι της και υποκλίθηκε.

Πρόκειται, όπως σημειώνει η Daily Mail, για έναν ευγενικό χαιρετισμό ενός άνδρα σε μια γυναίκα σε ορισμένες μουσουλμανικές παραδόσεις.

Κάτι αντίστοιχο, υπενθυμίζεται ότι είχε συμβεί και με τη βασίλισσα Λετίσια, όταν είχε υποδεχτεί τον Ιρανό πρέσβη στη Μαδρίτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News