Έριξε φάπα στον σύζυγό της όταν δήλωσε πως θα ψηφίσει Ερντογάν (vid)

Κόσμος
Έριξε φάπα στον σύζυγό της όταν δήλωσε πως θα ψηφίσει Ερντογάν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Viral το βίντεο με τη φάπα της συζύγου

Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει άντρα να τρώει φάπα από τη σύζυγό του, επειδή δήλωσε σε δημοσιογράφο πως θα ψηφίσει τον Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου.

Όπως είναι λογικό μέρα με τη μέρα η πόλωση στη χώρα μεγαλώνει, ιδίως μετά την ανακοίνωση και του πολιτικού αντιπάλου του Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Χαρακτηριστικό της πόλωσης και το αστείο στιγμιότυπο ενός ζευγαριού μετά από ερώτηση ρεπόρτερ που πραγματοποιούσε γκάλοπ εκλογών στο δρόμο.

Ο άντρας απαντώντας στη σχετική ερώτηση, λέει χωρίς δεύτερη σκέψη «Ερντογάν». Αυτό που ακολουθεί όμως μάλλον ούτε αυτός δεν το περίμενε, καθώς πετάγεται η σύντροφός του και φωνάζει «Κιλιτσντάρογλου» και του ρίχνει και μία φάπα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Τελευταία δημοσκόπηση κατέδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των Τούρκων λένε ότι η κυβέρνηση του Ερντογάν (AKP) είναι υπεύθυνη για τον υψηλό αριθμό νεκρών και τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού που συγκλόνισε χώρα, γεγονός που θα μπορούσε να έχει σοβαρό πολιτικό αντίκτυπο στις εκλογές και την άλλοτε αδιαμφισβήτητη επικράτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Mε βασικό αντίπαλο και διεκδικητή τον ηγέτη του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, οι Τούρκοι ψηφοφόροι καλούνται σύντομα να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News