Viral έγινε το βίντεο με περίεργα κέρινα ομοιώματα του Ουίλιαμ και της Κέιτ σε Μουσείο της Κρακοβίας

Κόσμος
Viral έγινε το βίντεο με περίεργα κέρινα ομοιώματα του Ουίλιαμ και της Κέιτ σε Μουσείο της Κρακοβίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο προκαλεί γέλιο και έχει συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια likes

Αυτό το βίντεο με τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίλιαμ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον σε Μουσείο στην Πολωνία έγινε viral στο TikTok.

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλά δεν θυμίζει την πριγκίπισσα και εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του, σχολιάζεται σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στα οποία αμφισβητείται η εμπειρία στην κηροπλαστική του δημιουργού των φιγούρων.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα όταν το βίντεο από περιήγηση στους χώρους του έγινε viral στο TikTok. «Περιμένετε έως το τέλος» προτείνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια likes.

Η τρομερή εμφάνισή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός» αναφέρεται σε σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News