Ένα μετάλλιο σε αυτό το κορίτσι "για την προώθηση της ενημέρωσης..."

Κόσμος
Ένα μετάλλιο σε αυτό το κορίτσι "για την προώθηση της ενημέρωσης..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ουκρανή blogger Oksana Voloshchuk, γνωστή ως Ksyusha Maneken, έλαβε το βραβείο από την Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας

Ερωτήματα έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η παρασημοφόρηση μοντέλου, που είναι γνωστό για τις αναλογίες του αλλά και τις αισθησιακές του πόζες.

Η Ksyusha Maneken είναι μια από τις influencers που συνάντησε ο Μιχαϊλο Ποντόλιακ τον Οκτώβριο. Λίγους μήνες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μετάλλιο στο instagram. «Τι ιστορία κι αυτή. Το πως συνέβη, υπό ποιες περιστάσεις και γιατί – θα σας το εξηγήσω σε κάθε περίπτωση όταν τελειώσει ο πόλεμος», ανέφερε.

Η φωτογραφία προκάλεσε σχόλια στα social media, με πολλούς να εικάζουν ότι η νεαρή ανέλαβε το ρόλο της ερωτικής παγίδας, προκειμένου να εκμαιεύσει πληροφορίες από τους Ρώσους.

Η υπηρεσία πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας ανέφερε σε μια ασαφή ανακοίνωσή ότι «ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εκπρόσωποι της κοινωνίας μας, που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την Ουκρανία με συγκεκριμένες αποστολές».

Από την πλευρά του ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Ποντόλιακ υποστήριξε ότι δεν παρασημοφόρησε το μοντέλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News