Τομ Σάιζμορ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου

Πολιτισμός
Τομ Σάιζμορ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε ενημερώσει πως «οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα» και συνέστησαν να βγει από τη μηχανική υποστήριξη

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Tom Sizemore, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό και έκτοτε βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Όπως έκανε γνωστό η οικογένεια του ηθοποιού, ήταν δύσκολη η απόφαση να τον βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη μετά το εγκεφαλικό.

Ο Sizemore ήταν σε κώμα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Providence Saint Joseph Medical Center στο Λος Άντζελες, αφού υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου στις 18 Φεβρουαρίου.

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε ενημερώσει πως «σήμερα οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα» και συνέστησαν να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.

Ο ηθοποιός έγινε διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και «Black Hawk Down», ενώ είχε συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Born on the Fourth of July» του Όλιβερ Στόουν, το «Natural Born Killers» και το «Heat».

«Με μεγάλη θλίψη και στεναχώρια πρέπει να ανακοινώσω πως ο ηθοποιός Tom Sizemore, ηλικίας 61 ετών, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο νοσοκομείο St Joseh’s Burbank. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Paul και τα δίδυμα αγόρια του Jayden και Jagger (17 ετών)», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού Charles Lago.

Η φήμη και οι καταχρήσεις οδήγησαν τον ηθοποιό να γράψει ένα βιβλίο για τον εθισμό στην ηρωϊνη και την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Το 1997, συνελήφθη ως ύποπτος για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του, ηθοποιό και τενίστρια Μέιβ Κουίνλαν. Οι δυό τους χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Το 2003, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκισης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Χάιντι Φλάις και του ζητήθηκε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα απεξάρτησης. 

Τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Cobra Kai» και είχε έναν ρόλο στην αναβίωση της σειράς του Ντέιβιντ Λιντς «Twin Peaks» από το 2017. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News