Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον αρνείται να καταθέσει σε δίκη για τον αείμνηστο τραγουδιστή

Κόσμος
Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον αρνείται να καταθέσει σε δίκη για τον αείμνηστο τραγουδιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια Τζάκσον συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη με τον Τζέφρι Φίλιπς τον κατηγορεί ότι έκλεψε τον αείμνηστο τραγουδιστή την ημέρα του θανάτου του

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε ότι η μητέρα του ποπ σταρ, Κάθριν Τζάκσον, «δυσκολεύεται πολύ» να μιλήσει για τον θάνατο του γιου της και να δώσει το «παρών» σε ένα ακόμη δικαστήριο.

Πρόκειται για μία δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους Τζάκσον και τον Τζέφρι Φίλιπς, με τον δεύτερο να κατηγορείται πως έκλεψε αναμνηστικά από το σπίτι του τραγουδιστή, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Οι δικηγόροι του πρώην αρραβωνιαστικού της κόρης της, Λα Τόγια, Τζέφρι Φίλιπς, απαιτούν από την οικογένεια, να τοποθετηθεί η 92χρονη για την τελευταία μέρα που ο Τζάκσον ήταν ζωντανός, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Οι δικηγόροι της Κάθριν Τζάκσον κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να μην μπει στη διαδικασία να αναφερθεί σε αυτό και να παραβρεθεί στο δικαστήριο.

Ο λόγος που της ζητήθηκε να μιλήσει για την ημέρα του θανάτου του Τζάκσον, είναι επειδή τότε περίπου ο Φίπλις φέρεται πως έκλεψε ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η οικογένεια.

Δικαστικό έγγραφο επιβεβαιώνει, ότι ο Φίλπς και η Λατόγια Τζάκσον κατέφτασαν στο σπίτι του ποπ σταρ στις 25 Ιουνίου 2009, όταν ο Μάικλ Τζάκσον είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα θα κηρυσσόταν νεκρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News