Πρίγκιπας Χάρι: Εκατοντάδες άνδρες στην Τουρκία για... μεταμόσχευση γενειάδας

Κόσμος
Πρίγκιπας Χάρι: Εκατοντάδες άνδρες στην Τουρκία για... μεταμόσχευση γενειάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βρετανοί δεν διαστάζουν να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν την αρρεπωνή όψη του δούκα του Σάσεξ - Εκτοξεύθηκε η ζήτηση μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του, «Spare» (Η Ρεζέρβα)

Στις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών της Τουρκίας «τρέχουν» εκατοντάδες άνδρες, κυρίως Βρετανοί, για να αποκτήσουν την αρρενωπή γενειάδα του δούκα του Σάσεξ, Χάρι.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η ζήτηση για μεταμόσχευση γενειάδας έχει διπλασιαστεί μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «αντάρτη των βρετανικών ανακτόρων», υπό τον τίτλο: «Spare» (Ρεζέρβα) που έκανε άνω-κάτω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Οι άντρες βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη καταβάλλοντας πάνω από 2.000 λίρες για να αποκτήσουν την «σκληρή και αρρενωπή» εμφάνιση του συζύγου της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Η έκρηξη της ζήτησης για το μούσι του Χάρι οφείλεται στην δημοσίευση του βιβλίου του Χάρι που άναψε φωτιές στα βρετανικά ανάκτορα;

Για την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών «EsteNove», με έδρα την Κωνσταντινούπολη η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης για την απόκτηση γενειάδας τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η διεύθυνση της κλινικής αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, το εξώφυλλο του βιβλίου του Χάρι με τον ίδιο να ποζάρει με σοβαρό ύφος, είναι το πρότυπο όσων επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν το μούσι του αδερφού του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα, ο συνιδρυτής της τουρκικής κλινικής «EsteNove», Batuhan Kizilcan, λέει χαρακτηριστικά: «Το ενδιαφέρον για μεταμόσχευση γενειάδας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Από τότε όμως που ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του, το λουκ του έχει γίνει ανάρπαστο, η τελευταία λέξη της μόδας. Η ζήτηση για τις μεταμοσχεύσεις με στόχο οι άνδρες να του μοιάσουν έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον έχουμε "βαπτίσει" την τάση αυτή ως το "Φαινόμενο Χάρι"».

«Αυτή τη στιγμή, οι ασθενείς μας ζητούν να αποκτήσουν το μούσι του, όπως ακριβώς είναι και στο εξώφυλλο του βιβλίου του», επισημαίνει ο συνιδρυτής της τουρκικής κλινικής.

Από τους 3.000 ασθενείς που δέχεται ετησίως η κλινική «EsteNove», περίπου το 50% είναι Βρετανοί, αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News