Εύα Καϊλή: Τι απαντά για τα 250.000 ευρώ και το επίμαχο USB (vid)

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Τι απαντά για τα 250.000 ευρώ και το επίμαχο USB (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνήγορος της αμφισβητεί την αξιοπιστία του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πήρε 250.000 από το Κατάρ

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε τις δικές του απαντήσεις στα δημοσιεύματα που αφορούν τις συνομιλίες της πελάτισσάς του μέσα από τη φυλακή με συγγενικά της πρόσωπα. Επισημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και συνομιλητές της γνώριζαν ότι οι κλήσεις παρακολουθούνταν από τις βελγικές αρχές και δεν υπάρχουν σε αυτές στοιχεία που την ενοχοποιούν.

«Το USB αφορούσε ένα τηλέφωνο που είχε κάποιους κωδικούς που έπρεπε να ενεργοποιηθούν για να κάνει κάποιες πληρωμές για την κόρη της», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφορικά με τον διάλογο της Ελληνίδας ευρωβουλευτή με την αδερφή της, για το επίμαχο «USB δίπλα από τον καθρέφτη», το οποίο χαρακτήρισε ως «σημαντικό».

//--> //-->

Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας λέω λοιπόν ότι όταν επικοινωνεί με την αδερφή της και με τον πατέρα της είναι συνήθεις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα σε συγγενείς για να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα προβλήματα. Και όσον αφορά το USB, αυτό αφορούσε ένα τηλέφωνο που είχε κάποιους κωδικούς που έπρεπε να ενεργοποιηθούν για να κάνει κάποιες πληρωμές για την κόρη της. Όλα αυτά εκθέτονται μέσα στους διαλόγους, απλώς δεν μεταδίδονται προς τα έξω».

Επίσης ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή αναφέρει: «Τη Δευτέρα θα πάει ο Βέλγος δικηγόρος στην Αστυνομία, προκειμένου να ακουστούν όλα αυτά τα ντοκουμέντα, τα οποία είναι προφορικά και να αποτυπωθούν σωστά, γιατί όλες αυτές είναι διαρροές, οι οποίες συσκοτίζουν την πραγματικότητα. Το ξέρεις ότι παρακολουθείσαι. Οι διάλογοι δεν μπορεί να είναι παράνομοι. Μην εκβιάσουμε τη λογική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News