Στιγμές-σοκ σε σούπερ μάρκετ: Τσακώθηκαν και της πέταξε το καρότσι στο κεφάλι για να της δώσει ένα… «μάθημα»!

Κόσμος
Στιγμές-σοκ σε σούπερ μάρκετ: Τσακώθηκαν και της πέταξε το καρότσι στο κεφάλι για να της δώσει ένα… «μάθημα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η γυναίκα έλαβε ιατρική βοήθεια

Στιγμές-σοκ έζησε μια γυναίκα σε ένα σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία, καθώς είδε έναν 36χρονο να της πετά ένα καρότσι στο κεφάλι, μετά από καβγά και να την αφήνει αναίσθητη. Ειδικότερα, ένας 36χρονος άνδρας εκσφενδόνισε το καροτσάκι σε μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ Atacadao Dia Dia στο Santo Antonio do Descoberto το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου.

«Το έκανα για να της δώσω ένα μάθημα»

Οι δύο πελάτες στέκονταν μαζί στην ουρά πριν αρχίσουν να τσακώνονται, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο επιτιθέμενος είπε ότι «αυτό που έκανα ήταν για να της δώσω ένα μάθημα» καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, του έκανε bullying. Η γυναίκα από την πλευρά της είπε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ότι την εκφόβιζε.

//--> //-->

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον άνδρα να τραβάει αποφασιστικά το καρότσι προς το μέρος του, ενώ η γυναίκα στέκεται δίπλα στα δικά της ψώνια, σύμφωνα με το reader.gr. Προχωράει προς τα εμπρός, σηκώνει το καρότσι πάνω από το κεφάλι του και αποφασίζει να το ρίξει στο κεφάλι της γυναίκας.

Η αστυνομία κατέγραψε την υπόθεση ως ελαφρά σωματική βλάβη και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Η γυναίκα έλαβε ιατρική βοήθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News