Ιταλία: Τουλάχιστον 30 νεκροί ανάμεσα τους και ένα βρέφος μετά από ναυάγιο σκάφους με μετανάστες

Κόσμος
Ιταλία: Τουλάχιστον 30 νεκροί ανάμεσα τους και ένα βρέφος μετά από ναυάγιο σκάφους με μετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 100 άνθρωποι επέβαιναν στο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και ότι περίπου 50 είχαν διασωθεί

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Καλαβρίας στην Ιταλία, όπως μετέδωσαν σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, το ANSA και άλλα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τουλάχιστον 27 πτώματα βρέθηκαν στις ακτές του Στεκάτο ντι Κούτρο, παραθαλάσσιου θερέτρου στην επαρχία του Κρότωνα, ενώ και άλλα εντοπίστηκαν στη θάλασσα, ανέφερε το ANSA, προσθέτοντας ότι τρεις νεκροί βρέθηκαν στο νερό. Σύμφωνα με το ANSA, οι έρευνες συνεχίζονταν σε δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή επικρατεί θαλασσοταραχή.

Το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos ανέφερε ότι πάνω από 100 άνθρωποι επέβαιναν στο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και ότι περίπου 50 είχαν διασωθεί. Το σκάφος, που μετέφερε μετανάστες από το Ιράν, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, συνετρίβη σε βράχια εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το Adnkronos.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AGI, μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται μωρό ηλικίας λίγων μηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News