Φλόριντα: 19χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα - Η στιγμή της σύλληψής του (vid)

Κόσμος
Φλόριντα: 19χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα - Η στιγμή της σύλληψής του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή της σύλληψης του 19χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα - Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένα 9χρονο κορίτσι

Ένας 19χρονος σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Ορλάντο της Φλόριντα, μεταξύ αυτών και ένα 9χρονο κοριτσάκι. Ο 19χρονος συνελήφθη, ενώ την στιγμή που τον ακινητοποιούν και του βάζουν χειροπέδες κατέγραψε κάμερα ενός εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Ειδικότερα, τη στιγμή που αστυνομικοί ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν τον 19χρονο που σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Ορλάντο της Φλόριντα, κατέγραψε κάμερα ενός εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Στα θύματα του 19χρόνου ήταν ένας δημοσιογράφος και ένα 9χρονο κορίτσι. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σημείο για να καταγράψει προηγούμενο θανατηφόρο πυροβολισμό που είχε προκαλέσει ο δράστης, όταν πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί μέσα σε ένα αμάξι μια 20χρονη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο

Ο 19χρονος Κέιθ Μέλβιν Μόουζες αφού σκότωσε την 20χρονη φέρεται να επέστρεψε στη σκηνή πέντε ώρες αργότερα και πυροβόλησε ένα πλήρωμα του Spectrum News 13 που ήταν εκεί κάνοντας ρεπορτάζ για την αρχική ανθρωποκτονία.

Λίγο αργότερα, ο δράστης φέρεται να εισέβαλε σε ένα σπίτι, όπου πυροβόλησε ένα 9χρονο κορίτσι και τη μητέρα της. Το παιδί πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είπε ο σερίφης.

«Στα 19 του, είχε ένα μακρύ ποινικό ιστορικό που περιλάμβανε κατηγορίες για βαριά επίθεση και επίθεση με θανατηφόρο όπλο, διάρρηξη και κατηγορίες κλοπής», είπε ο σερίφης της κομητείας Orange Τζον Μίνα και συμπλήρωσε ότι το πρώτο θύμα πιστεύεται ότι ήταν γνωστός του δράστη, αλλά δεν υπάρχει γνωστή σχέση μεταξύ του υπόπτου και των μετέπειτα στόχων του αυτή τη στιγμή. Οι Αρχές διερευνούν τα κίνητρά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News