Επιχείρησε να τη βιάσει, εκείνη του έκοψε την γλώσσα και την παρέδωσε στην αστυνομία

Κόσμος
Επιχείρησε να τη βιάσει, εκείνη του έκοψε την γλώσσα και την παρέδωσε στην αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης φέρεται να είπε πως αυτή η γυναίκα του επιτέθηκε

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης ισχυρίζεται ότι έπεσε μία 57χρονη γυναίκα στην Γαλλία, η οποία δάγκωσε τη γλώσσα του δράστη που της επιτέθηκε και την παρέδωσε στην αστυνομία, ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, την ώρα που έβγαζε βόλτα το σκύλο της, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στην Αβινιόν της Γαλλίας, ένας άνδρας, γύρω στα 30, άρχισε να την ακολουθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πλησίασε, προσπάθησε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει με τη βία, αλλά δε σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, ο άνδρας προσπάθησε να αγγίξει την ευαίσθητη περιοχή της. Εκείνη δεν έχασε την ψυχραιμία της και μετά από πάλη, κατάφερε να δαγκώσει τη γλώσσα του ανθρώπου που της επιτέθηκε και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Όταν γύρισε σπίτι της, κατευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία με τον γιό της, όπου και παρέδωσε την κομμένη γλώσσα του δράστη.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση, όπου συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος κατάγεται από την Τυνησία και λέγεται ότι ζει παράνομα στη Γαλλία. Ο άνδρας, ο οποίος θα πάει σύντομα στο δικαστήριο, είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τη Γαλλία. Επιπλέον, φέρεται να είπε στους αξιωματούχους ότι η γυναίκα ήταν αυτή που του επιτέθηκε, όπως μεταδίδει η Daily Mail με πληροφορίες από το France Bleu.

Φωτογραφία αρχείου ΑΡ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News