Εκτέλεσαν επτά σε μπιλιαρδάδικο γιατί τους κορόιδεψαν - Σκληρό βίντεο

Κόσμος
Εκτέλεσαν επτά σε μπιλιαρδάδικο γιατί τους κορόιδεψαν - Σκληρό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φρικιαστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας αποτροπιασμό και έντονες αντιδράσεις

Ένα σκληρό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη New York Post. Δύο άντρες πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ επτά άτομα – ανάμεσά τους και ένα κορίτσι μόλις 12 ετών – σε ένα κατστημα με μπιλιάρδα στην Βραζιλία, επειδή έχασαν!

Το φρικιαστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας αποτροπιασμό και έντονες αντιδράσεις.

Οι δύο δράστες, όπως αναφέρει η New York Post, είχαν χάσει δύο παιχνίδια μπιλιάρδου και εξοργίστηκαν όταν οι παριστάμενοι τους κορόιδεψαν για την ατυχία τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν σκληρές εικόνες - Τους πυροβολούσαν αδιακρίτως

Στο βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες να βάζει σε σειρά τα επτά θύματα ενώ ο άλλος μπαίνει κρατώντας μια καραμπίνα με την οποία αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως. Στο φονικό αμόκ συμμετέχει αμέσως και ο δεύτερος με ένα περίστροφο.

Φεύγοντας οι δύο δράστες πήραν και χρήματα από τα τραπέζια καθώς και την τσάντα μιας γυναίκας.

Έξι άνθρωποι ηλικίας από 12 έως 46 ετών πέθαναν επί τόπου ενώ άλλος ένας 47χρονος άφησε τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

Όσο για τους δύο δράστες, τον 30χρονο Έντγκαρ Ρικάρντο Ντε Ολιβέιρα και τον 27χρονο Εζεκίας Σόουζα Ριμπέιρο, παραμένουν ασύλληπτοι και αναζητούνται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News