Θανατηφόρα επίθεση καρχαρία σε 59χρονο περίπου 150 μέτρα από την παραλία (vid)

Κόσμος
Θανατηφόρα επίθεση καρχαρία σε 59χρονο περίπου 150 μέτρα από την παραλία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόφαση δημάρχου έκλεισαν όλες οι παραλίες της περιοχής και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό καρχαριών-τίγρης και καρχαριών-ταύρος

Τη στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης που δέχθηκε 59χρονος τουρίστας από καρχαρία σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από παραλία στην Νέα Καληδονία της Αυστραλίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να παλεύει με τον καρχαρία στην θάλασσα που αφρίζει και τελικά να δέχεται πολλά και, όπως αποδείχθηκε, θανατηφόρα δαγκώματα, σύμφωνα με το protothema.gr.

Παρά το γεγονός ότι άμεσα δίπλα στον 59χρονο βρέθηκαν δύο άτομα που βρίσκονταν σε σκάφος και τον μετέφεραν στην παραλία, και παρά το γεγονός ότι άμεσα στο σημείο βρέθηκαν διασώστες, τα τραύματα που είχε προκαλέσει ο καρχαρίας αποδείχθηκαν βαρύτατα.

Σύμφωνα με τον Guardian ο 59χρονος είχε μεγάλες πληγές στο ένα πόδι και τα δύο χέρια με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην παραλία.

Η δήμαρχος της πόλης Νουμέα αποφάσισε να κλείσουν όλες οι παραλίες στην περιοχή αλλά και να υπάρξει επιχείρηση για τον εντοπισμό καρχαριών-τίγρης και καρχαριών-ταύρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News