Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός του "Law & Order" Ρίτσαρντ Μπέλζερ (vid)

Κόσμος
Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός του "Law & Order" Ρίτσαρντ Μπέλζερ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός πέθανε το πρωί της Κυριακής

Ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ ο διάσημος ηθοποιός για την δουλειά του στο "Law & Order" και στον κόσμο της standup comedy  πέθανε ... αυτό σύμφωνα με τους στενούς του φίλους κωμωδίας.

Η  είδηση του  θάνατου του Μπέλζερ διαδόθηκε αστραπιαία το πρωί της Κυριακής, από τη Λαρέιν Νιούμαν -- ένα αρχικό καστ του SNL, που εργάστηκε μαζί με τον Μπέλζερ από τα μέσα της δεκαετίας του '70 έως τη δεκαετία του '80 -- να επιβεβαιώνει το τελευταίο.

Η ίδια έγραψε: "Είμαι τόσο λυπημένη που ακούω τον θάνατο του Richard Belzer. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτός ο τύπος. Ήταν ένας από τους πρώτους μου φίλους όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη για να κάνω SNL. Συνήθιζε να βγαίνουμε έξω για δείπνο κάθε εβδομάδα στο Sheepshead Bay για αστακό. Ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους όλων των εποχών. Άριστος στην πολυκοσμία. RIP αγαπητέ."

Το κινηματογραφικό του βιογραφικό ήταν επίσης εντυπωσιακό ... είχε πρωταγωνιστήσει στα "Scarface", "Fame", "Fletch Lives", "The Bonfires of the Vanities", "Species II", "Man on the Moon", "The Puppet" Masters» και άλλοι.

Την τελευταία φορά που συναντήσαμε τον Μπέλζερ ήταν στο δρόμο, με αστεία ... μιλούσε για θεωρίες συνωμοσίας και έδειξε αυτό το θρυλικό ξερό χιούμορ για το οποίο ήταν γνωστός. Σούπερ ωραίος τύπος.

Ο Μπέλζερ ζούσε με τη σύζυγό του, Χάρλι, και την ευρύτερη οικογένειά του. Ήταν 78 ετών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News