Σεισμός στην Τουρκία: Κατέληξε 13χρονο παιδί που απεγκλωβίστηκε ζωντανό - Συγκλονίζει το βίντεο με τη διάσωση 49χρονου

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: Κατέληξε 13χρονο παιδί που απεγκλωβίστηκε ζωντανό - Συγκλονίζει το βίντεο με τη διάσωση 49χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο - Μαζί τους εντοπίστηκε ζωντανή μια 40χρονη

Δεκατρείς ημέρες μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία σήμερα Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου και τα σωστικά συνεργεία ανασύρουν ζωντανούς ανθρώπους μέσα από τα ερείπια.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου από τα τρία άτομα που απεγκλωβίστηκαν ζωντανά από συντρίμμια κτηρίων μια 40χρονη, ένας 49χρονος, και ένα 13χρονο παιδί - ο ένας δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, το 13χρονο παιδί που απεγκλωβίστηκε ζωντανό από τα ερείπια κτηρίου στην περιοχή Αντάκια, στο Χατάι, άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο με το οποίο θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο.

Αντίθετα καλύτερα είναι τα νέα για την 40χρονη γυναίκα και τον 40χρονο άνδρα που περίμεναν επί 296 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία τα σωστικά συνεργεία για να τους βγάλουν από τα συντρίμμια.

Το βίντεο από τη στιγμή που οι διασώστες ήρθαν σε οπτική επαφή με τον 49χρονο από τη Συρία, Σεμίρ Μοχάμεντ Ακάρ, είναι συγκλονιστικό καθώς ο άνδρας το πρώτο που έκανε ήταν να τους ενημερώσει ότι υπήρχαν και άλλα εγκλωβισμένα άτομα στα συντρίμμια.

Βίντεο με την πρώτη εξέταση της 40χρονης γυναίκας μετά τον απεγκλωβισμό της.  

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1626885686153412608

Η είδηση για τον εντοπισμό των τριών ατόμων ήρθε από την οδό General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Τουρκία ξεπερνά τους 45.000.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν τους τρεις ανθρώπους να μεταφέρονται σε ασθενοφόρα.

Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι που έμειναν εγκλωβισμένοι για να επιβιώσουν έτρωγαν χώμα, λουλούδια και έντομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News