ΗΠΑ: Αγρία επίθεση σκύλου σε 5χρονη στη Φλόριντα - Στο νοσοκομείο με 50 ράμματα

Κόσμος
ΗΠΑ: Αγρία επίθεση σκύλου σε 5χρονη στη Φλόριντα - Στο νοσοκομείο με 50 ράμματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 50 ράμματα η 5χρονη μετά από άγρια επίθεση σκύλου στη Φλόριντα

Με 50 ράμματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους κατέληξε στο νοσοκομείο μια 5χρονη μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από σκύλο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 5χρονης όλα συνέβησαν όταν η σύζυγός του και το παιδί περπατούσαν σε πάρκο στην πόλη Φορτ Λότερντεϊλ την Παρασκευή και η ιδιοκτήτρια του σκύλου τους κάλεσε να χαϊδέψουν το τετράποδο.

«Η κόρη μου, τότε, πήγε κοντά του και τον χάιδεψε ότα ξαφνικά το σκυλί γύρισε και τη δάγκωσε στο πρόσωπο» δήλωσε ο πατέρας της 5χρονης.

«Η σύζυγός μου προσπάθησε να τραβήξει μακριά το σκυλί από το κολλλάρο, αλλά το κολλάρο έσπασε. Το σκυλί τότε επιτέθηκε ξανά πιο άγρια με την γυναίκα μου να φωνάζει στην ιδιοκτήτρια του ζώου να το σταματήσει» συνέχισε ο πατέρας της 5χρονης.

Παρά την άγρια επίθεση το μικρό κορίτσι ήταν τυχερό που δεν τραυματίστηκε στα μάτια, εξήγησε ο πατέρας του σύμφωνα με τον οποίο το παιδί δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η ιδιοκτήτρια του σκύλου αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης αλλά έκτοτε έχει ταυτοποιηθεί με τον σκύλο να έχει παραδοθεί στις κρατικές υπηρεσίες χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχει διευκρινιστεί τι είδους κατηγορίες θα ασκηθούν για την υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News