Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» ξαφνικά 22χρονη φοιτήτρια

Ελλάδα
Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» ξαφνικά 22χρονη φοιτήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την απώλεια της φοιτήτριάς του Ελευθερίας Αντωνιάδη - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 22χρονη Ελευθερία Αντωνιάδη «βυθίζοντας» στο πένθος συγγενείς, φίλους καθώς και ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Με βαθιά θλίψη, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σύμφωνα με τον ιστότοπο cyprustimes.com ανακοινώνει την απώλεια της πρωτοετούς του φοιτήτριας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ελευθερίας Αντωνιάδη, που απεβίωσε ξαφνικά το περασμένο Σάββατο.

Η Ελευθερία αποφοίτησε το 2021 από το University of Essex, στην Αγγλία με πτυχίο Νομικής (Law LLB, degree classification: Class II, Division 1) και, όπως έγραψε στο βιογραφικό της, έκανε αίτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου επειδή αναζητούσε μία καριέρα εκτός της νομικής.

«Η Ελευθερία ήταν ευχάριστη, ομιλητική και κοινωνική, με ιδιαίτερη προθυμία να βοηθάει τους άλλους. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και το πάθος της για μια νέα σταδιοδρομία στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού. Θα είναι πολύ δύσκολο για όλο το διδακτικό προσωπικό αλλά και τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριές της να ξαναμπούν στην αίθουσα διδασκαλίας χωρίς να βρίσκεται η Ελευθερία ανάμεσά τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και τους φίλους της τα βαθύτατα συλλυπητήριά του. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες σήμερα σε ένδειξη πένθους.

Η κηδεία της 22χρονης Ελευθερίας, θα τελεστεί στις 11:00 π.μ. την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:15 π.μ. στον χώρο του Ναού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News