ΗΠΑ: Η Μπέτι Μίντλερ θα βραβευθεί από το Σωματείο Ενδυματολόγων

Κόσμος
ΗΠΑ: Η Μπέτι Μίντλερ θα βραβευθεί από το Σωματείο Ενδυματολόγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στην πολύχρονη καριέρα μου, είχα την ευλογία να συνεργαστώ με μερικούς από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές κοστουμιών στον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου..."

Η Μπέτι Μίντλερ θα τιμηθεί με το Βραβείο Διακεκριμένης Συνεργασίας στην 25η τελετής του Σωματείου Ενδυματολόγων των ΗΠΑ (Costume Designers Guild Awards) στη διάρκεια της οποίας αναγνωρίζονται προσωπικότητες που ξεχώρισαν στη σχεδίαση κοστουμιών σε παραγωγές του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και άλλων μέσων.

Μαζί με τη Μπέτι Μίντλερ θα τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν στη Ντέμπορα Λ. Σκοτ για το σύνολο της καριέρας της, στη Ρέιτσελ Μ. Στάνλεϊ για τις εξαίρετες υπηρεσίες της καθώς και στην ηθοποιό, Άντζελα Μπάσετ.

«Στην πολύχρονη καριέρα μου, είχα την ευλογία να συνεργαστώ με μερικούς από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές κοστουμιών στον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ήταν μια τρελή πορεία και χαίρομαι που με επέλεξαν ως τιμώμενή τους φέτος. Πραγματικά τους χρωστάω τα πάντα. Ανυπομονώ να ευχαριστήσω τον καθένα από αυτούς. Ιδιοφυϊες όλοι» ανέφερε η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Μπέτι Μίντλερ.

«Είναι μια τόσο συναρπαστική χρονιά βραβείων για εμάς στο Σωματείο Ενδυματολόγων» ανέφερε ο Τέρι Γκόρντον, πρόεδρος του Σωματείου. «Όχι μόνο γιορτάζουμε την επέτειο της 25ης τελετής απονομής των βραβείων CDGA, αλλά τιμούμε επίσης μια εξαιρετική ομάδα ταλαντούχων γυναικών, μια ομάδα που περιλαμβάνει τώρα τη λαμπερή Μπέτι Μίντλερ. Όλοι οι επιφανείς τιμώμενοι μας είναι ηγέτες, καταπληκτικοί συνεργάτες και αποδεδειγμένα είδωλα στην τέχνη τους. Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα τους για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά τους και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μια καταπληκτική συγκέντρωση ταλέντων!» σημείωσε.

Το βραβείο Διακεκριμένης Συνεργασίας τιμά προσωπικότητες που επιδεικνύουν ακλόνητη υποστήριξη στη σχεδίαση κοστουμιών και στις δημιουργικές συνεργασίες με ενδυματολόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News