default-image

Σεισμός - Τουρκία: Ρεπόρτερ τρέχει ουρλιάζοντας για να σωθεί - Συγκλονιστικό βίντεο

Κόσμος
Σεισμός - Τουρκία: Ρεπόρτερ τρέχει ουρλιάζοντας για να σωθεί - Συγκλονιστικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρεπόρτερ τρέχει ουρλιάζοντας για να σωθεί από κτίριο που καταρρέει στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό που ισοπέδωσε πόλεις

Ολοένα και περισσότερα συγκλονιστικά βίντεο κατακλύζουν τα social media από τη βιβλική καταστροφή στην Τουρκία, μετά τον δεύτερο ισχυρό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2). Κτίρια έχουν καταρρεύσει σε ακτίνα 600 χλμ από το επίκεντρο του κύριου σεισμού.

Οι νεκροί υπολογίζονται σε πάνω από 1.200 σε Τουρκία και Συρία, ενώ οι τραυματίες σε αρκετές χιλιάδες. Βίντεο από την πόλη Μαλάτια αποκαλύπτει σκηνές απόλυτου πανικού όταν ένας ρεπόρτερ τηλεοπτικού δικτύου τρέχει για να γλιτώσει από την κατάρρευση κτιρίου. Στο βίντεο ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά, ενώ ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης σηκώνεται και καταπίνει τα πάντα.

Σε άλλα βίντεο, αλλά και εικόνες, αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής στην πόλη Καχραμανμαράς, όπου μεγάλα κτίρια να έχουν μεταμορφωθεί σε σορούς ερειπίων, ενώ όσα στέκονται τριγύρω φέρουν σημαντικές ζημιές και είναι αδύνατο να κατοικηθούν. Παράλληλα, αρκετά βίντεο αυτοπτών μαρτύρων από άλλες περιοχές που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν κτίρια να καταρρέουν κυριολεκτικά σαν χάρτινοι πύργοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, την ώρα που από κάτω διέρχονται οχήματα και πεζοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News