Αφέντρα δηλητηρίασε τη φίλη της με τσιζκέικ... για να της κλέψει την ταυτότητα - Από τις πιο περίεργες υποθέσεις

Κόσμος
Αφέντρα δηλητηρίασε τη φίλη της με τσιζκέικ... για να της κλέψει την ταυτότητα - Από τις πιο περίεργες υποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολείται η αμερικανική δικαιοσύνη

Μια γυναίκα ρωσικής καταγωγής, η Βικτώρια Νασίροβα κατηγορείται πως προσπάθησε να σκοτώσει τη φίλη της, η οποία της έμοιαζε, δίνοντάς της να φάει δηλητηριασμένο τσιζκέικ, για να την εξοντώσει και να της κλέψει την ταυτότητα.

Η Νασίροβα η οποία ήταν σεξεργάτρια και συγκεκριμένα «αφέντρα», άφησε πίσω της πολλά στοιχεία που δείχνουν πως έγινε απόπειρα δολοφονίας, ενώ το DNA της βρέθηκε στο κουτί με το γλυκό.

«Το DNA που βρισκόταν σε αυτό το δοχείο ανήκει στη Βικτώρια Νασίροβα», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής βοηθός εισαγγελέα, Κωνσταντίνους Λιτούργης στην εναρκτήρια αγόρευσή του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κουίνς.

Σύμφωνα με τον κατήγορο, μέσα στο τσιζκέικ βρέθηκε το ηρεμιστικό Phenazepam.

Το φερόμενο θύμα η οποία είναι αισθητικός κατέθεσε τη Δευτέρα πως η κατηγορουμένη είπε πάει στο σπίτι της στο Forest Hills του Queens τον Αύγουστο του 2016 με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν ένα επείγον ραντεβού για φρεσκάρισμα.

«Μου είπε: 'Είμαι αυτή τη στιγμή στο Μπρούκλιν. Θέλω να σου φέρω ένα διάσημο τσιζκέικ από έναν διάσημο φούρνο". Της είπα, "Βικτώρια, δεν χρειάζεται, απλά έλα από εδώ'», περιέγραψε.

Αμέσως μετά την άφιξή της, η Τσβουκ κατέθεσε ότι η Νασίροβα καταβρόχθισε δύο φέτες γλυκού και της πρόσφερε ένα τρίτο κομμάτι, το οποίο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ήταν εμποτισμένο με το ισχυρό ρωσικό ηρεμιστικό Phenazepan.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, η ίδια είπε ότι άρχισε να αισθάνεται πολύ άρρωστη.

«Έψαχνα το κρεβάτι για να ξαπλώσω. Συνειδητοποίησα ότι έχανα τις αισθήσεις μου και της είπα: "Βίκα, αισθάνομαι πολύ άσχημα". Άρχισα να αισθάνομαι έντονη ναυτία. Ήθελα να κάνω εμετό. Ξεκίνησα να κάνω εμετό ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου στο πάτωμα», είπε στους ενόρκους.

«Της είπα, "Βίκα, θα κάνω εμετό". Μου είπε: "Μην ανησυχείς γι' αυτό, θα το καθαρίσω". Θυμάμαι ότι πήγε στο μπάνιο και επέστρεψε με καθαριστικό».

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι η Ρωσίδα στη συνέχεια φέρεται να έκλεψε το διαβατήριο, τα μετρητά και άλλα περιουσιακά στοιχεία της σωσίας φίλης της - και προσπάθησε να το κάνει να μοιάζει με απόπειρα αυτοκτονίας, σκορπίζοντας χάπια γύρω από το σώμα του θύματος.

«Όλα έγιναν σε αυτή την υπόθεση πολύ προσεκτικά και πολύ μεθοδικά από την κατηγορούμενη ... όχι μόνο δηλητηρίασε την Όλγα προκειμένου να την υποδυθεί ... έστησε επίσης την κρεβατοκάμαρά της για να την κάνει να μοιάζει με αυτοκτονία», τόνισε ο κατήγορος στη δίκη, επισημαίνοντας πως η δράστις είναι «ένα πολύ έξυπνο άτομο».

Ενώ η «αφέντρα» αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, η εισαγγελία θα ασκήσει πιέσεις στην κατηγορούμενη παρουσιάζοντας στο δικαστήριο και άλλους μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να καταθέσει ένας άνδρας από το Κουίνς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Νασίροβα τον νάρκωσε αφού συναντήθηκαν σε μια ρωσική ιστοσελίδα γνωριμιών το 2016.

Ο Λιτούργης είπε ότι ο άνδρας αυτός είχε φάει ψάρι και λαχανικά που είχε μαγειρέψει η ίδια και ξύπνησε τρεις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

«Τα συμπτώματά του ήταν σχεδόν τα ίδια με αυτά της Όλγας», δήλωσε ο Έλληνας, προσθέτοντας ότι το ρολόι και τα μετρητά του άνδρα είχαν κλαπεί.

Εκτός αυτών, κατηγορείται ότι νάρκωσε και σκότωσε τη γειτόνισσά της στη Ρωσία, έκαψε το πτώμα και στη συνέχεια διέφυγε.

Η Νασίροβα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 έτη εάν καταδικαστεί για απόπειρα δολοφονίας, διάρρηξη και άλλες κατηγορίες.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News